Backlinkcigeldi Cidden daha yaşın oldukça küçük bu konuşmalarını buna bağlıyorum başka bir açıklaması olamaz ama bazı söylediklerine cevap vermek istiyorum.
Eğer okuma yazman var ise Mert'e "sende okuma" falan demedim. Sadece yaşadığı şeyleri 12 sene önceki halime benzettim ve kendi hayatımın ne tarzda devam ettiğini ve "konuyla alakasız" olarak nitelendirerek anlattığımı rahatça görebilirsin.
Kitap okumuş muyum. Tabi ki de okudum okumaya da devam ediyorum sana sayısını verince tatmin mi olacaksın ? Türkçe hariç 2 dil biliyorum mulakata mı tutacaksın ? 8 ülke gezdim vizelerimi mi soracaksın ? Benim hayat şartlarımı sen ne bileceksin ? Forumlarda takılan yazılımcılar vizyonsuz ya da kabiliyetsiz midir ?
Bir çok projede yer aldım bu illa ki facebook gibi bir proje olmasına gerek yok hayatımı bir şekilde idame ettiriyorum. Hadi onu da geçtim bir projede bulunmamak bundan sonra olmayacağı anlamınamı geliyor ? Herkes bir şeyler için uğraşıyor. Öyle saçmalıyorsunuz ki sanki iyi üniversite bitirenlerin hepsi Elon Musk oluyor.
Üniversite okumayın demişiz gibi uzatmışsında uzatmışsın. Ben işim için, bu iş için okulu bıraktım. Okumayana cahil diyemezsin benim derdim bu.
Üniversite bitirmeyen senin gözünde cahil ise şu kişilerin de hayat hikayelerini okumanı tavsiye ederim.
Steve Jobs - Apple
Bill Gates - Microsoft
Mark Zuckerberg - Facebook
Jack Dorsey - Twitter
Michael Dell - Dell Comp.
Sean Parker - Napster
Sana da sevgiler.