Merhabalar.
yazılanların hepsini okudum.
Denedim, ancak telefondan ya da laptopta Chrome’un extrnsion’ıyla Google Auth’tan gelen 6 digit hiç bir şekilde kabul edilmiyor. 1 saat geri aldım, backup kare kodumu sürekli okuttum vs.. yok.. hiç bir şekilde giremiyorum.. 10’a yakın mail attım 1 haftadır cevap yok doğal olarak. 4 haneli dolarım şu an kaldı ve be alabiliyorum ne satabiliyorum. Sorunum 2FA Failed. Başka da bişi değil. Laptoptan kayıt yaptım ilk, cepten de google auth yapmıştım. 1 gün sonra sistem attı laptoptan beni, kendim log out olmadım. Şimdi de şifremi kabul ediyor, Google Auth’ta 2FA Failed diyor. Yardım edebilecek olan var mıdır :/
yazılanların hepsini okudum.
Denedim, ancak telefondan ya da laptopta Chrome’un extrnsion’ıyla Google Auth’tan gelen 6 digit hiç bir şekilde kabul edilmiyor. 1 saat geri aldım, backup kare kodumu sürekli okuttum vs.. yok.. hiç bir şekilde giremiyorum.. 10’a yakın mail attım 1 haftadır cevap yok doğal olarak. 4 haneli dolarım şu an kaldı ve be alabiliyorum ne satabiliyorum. Sorunum 2FA Failed. Başka da bişi değil. Laptoptan kayıt yaptım ilk, cepten de google auth yapmıştım. 1 gün sonra sistem attı laptoptan beni, kendim log out olmadım. Şimdi de şifremi kabul ediyor, Google Auth’ta 2FA Failed diyor. Yardım edebilecek olan var mıdır :/
Merhaba hocam, calculus07 adlı arkadaş 2FA sıfırlama sorununu bu şekilde çözmüştü, bu adımları uygular mısınız?
İki Faktörlü Kimlik Doğrulamayı Sıfırlama
2FA'sını sıfırlamaya ihtiyaç duyan herkes için bir destek bileti açmanız gerekecek. Zaten sahibiyseniz, lütfen aşağıdakileri de ona ekleyin:
1) Kimlik kartınızın veya pasaportunuzun önünü, kişisel bilgileri açıkça görülebilecek şekilde öne koyun.
2) Kimlik belgesinin arkasındaki resim. Pasaport kullanıyorsanız, kapağın resmini ekleyin.
3) Kimlik kartınızın ön yüzü açıkça görülebilen, isteğinizi ("Reset 2FA") dahil olmak üzere, elinizde yazılmış bir not üzerinde geçerli tarih / zamanı içeren kendinize ait bir resim.
Bunu tamamladıktan sonra, mümkün olan en kısa sürede 2FA'nızı sıfırlayacağız. Sıfırlandıktan sonra, 48 saat boyunca çekilmez olursunuz. Bu, hesabınızın güvenliği içindir.
https://support.binance.com/hc/en-us/requests/new