THEX3T4R adlı üyeden alıntı

Şuanda aktif olarak kullanıyorum. Şuan'ki işletim sistemim bu (bu aralar)
Eksikler neler ;
Denetim Masası (Yönetim) denilen bölge windowstaki sağ bardaki gibi yapılıyor ve ayarlar olarak genel yapı olsada bir çok şey eksik ama
Alt barda "Akıllı gizlilik" denilen mod var(arkadaş kullanmamış) örneğin tarayıcı acık iken gizlenir ve farenizi götürdüğünüzde yukarı kayar bu güzel ama yukarı kayar iken animasyonu sorunlu.
Acılış ve uyku müzikleri gec gelebiliyor , Uykuya girmesi için kapağı kapattıktan sonra 2 saniye sonra müzik gelmesi pek estetik değil
Uyku moduna gec giriyor ve gec uyanıyor.(Bilgisayar özellikleri gayet iyi PC kaynaklı değil)
Ekstra olarak
Mükemmel arayüz
Kolay yönetim ve basit.
Güncellemeler hızlı ve sürekli geliyor ve 2018 sonuna kadar güncelleme garantisi verilmiş şuanda
App soresi zengin genel olarak bütün bilindik yazılımlar hazır.

Hocam aynen katılıyorum, ama şu gizlilik dediğiniz olayı anlayamadım :confused: ek olarak sesde kayma yada uykuda gecikme olmadı bende, bilmiyorum belki yeni kurduğum içindir ilerde denk gelirse ekleyeceğim. Sonracıma evet ayarların sağ tarafta olması biraz tuhaf olmuş ama o sağ taraf yeme de yanında yat bir güzelliğe sahip, bence stabil ve ayarlanmış geldiği için ayarları çok kurcalamadım o yüzden bana pek dokunmadı ama evet ayrı bir pencerede ayar yapılabilse güzel olurdu.
Güncellemeler 2018 garantisi demişken, inşallah hiç bitmez bu işletim sistemi :) hep geliştiren olur...