MucahitErgul adlı üyeden alıntı

Küçük siparişleriniz için kapıda ödeme yöntemi kullanmak tamamen gereksizdir. Shopier veya iyzico gibi firmaların instagram satışları için destekleri bulunuyor. Belge falanda istemiyorlar bildiğim kadarıyla. Ürün resminin altına ekleyeceğiniz bağlantı ile müşteri sipariş verebiliyor hatta kargo adresini bile yazabiliyor size.

Ürünlerin özgün olmasını sağladığınızda bir marka olmuş olursunuz. Diğer insanların yapmadığı tasarımları veya ürünleri yaptığınızda müşteri gözünden düşünerek adınızın nasıl müşteriler arasında dağılacağını hayal edebilirsiniz :D

Emek verilirse ortaya güzel şeyler çıkabilir ancak arkanıza hiç değilse küçük çapta bir sponsor bulmanız gerektiğini düşünüyorum.

O tarz firmalar işin içine girdiği zaman özgünlük ve değer kaybı olduğunu düşünüyorum internetten alışveriş yapan birisi olarak o yüzden o olaylara hiç yanaşmak istemiyorum. Galiba vergi olayına bunların dışında da bir çözüm yok gibi :(

Aslında bu konuda beni en cezbeden nokta tam orası. Diğer insanların yapmadığı şeyleri yaparak ortaya kendi tasarımladığım ürünü çıkarmak. Tasarım konusunda gerçekten beğenilecek işler yapabileceğimi biliyorum :D

Sponsor kısmı için aslında bir yer buldum, reklam ajansı bulduğum yer. Bi gidip konuşacağım yakın zamanda :)