Merhabalar,
Exclusive Creatives olarak sizlerin SEO sorularını cevaplamayı düşünüyoruz.
Öncelikle biz kimiz ?
Yıl 2013
İlk Defa Enes Aktaş, Yusuf Bakır ve İsmail Bayram ile piyasa araştırmasına girişmiştik. Piyasanın istediği nedir neler yapabiliriz ve ne yaparsak iyi bir satış grafiği yakalarız.
Yıl 2014
Piyasa Analizi sonrasında blog teması ve kurumsal temalarla giriş yapmak istemiş olsak da maalesef bazı nedenler yüzüden projeye ara vermiştik.
Yıl 2015
2015 Yılı bizim için yenilenme dönemi oldu. Geride kalan Exclusive Creative değişerek yerini Exclusive Creatives’e taşındı. Tam bir ekip kurduk ve baştan sona piyasaya yavaşça girmeye başladık. Bu arada kişisel ve kurumsal referanslarımızı büyüterek “Remax” gibi büyük firmaları referansımıza kattık.
Kurye , Acil kredi , Film izle , Araç proje , trafik sigortası , Matbaa , kredi kartı limit öğrenme , fatura ödeme , elektrik borcu ödeme gibi kelime yoğunluğu büyük kelimelerde çalıştık.
Şuanda Exclusive Creatives adlı firmanın sahibi olarak devam ederken büyük bir şirkette " SEO uzmanı " olarak görev yapmaktayım. Şu ana kadar bir sürü arkadaşa SEO konusunda yardımcı oldum. Yardımcı olduğum kitleyi arttırmayı hedefliyorum.
Sorularınıza oldukça detaylı bir şekilde cevap verip sonuca götürecek en kısa yolları söyleyeceğim size. Yalnız şu kelimede nasıl çıkarız dan ziyade şu kelimede şunları şunları yaptım neler yapılabilir diye sorulursa daha mantıklı bir sonuca ulaşabiliriz.
Twitter
Linkedin