Uzunadam adlı üyeden alıntı

Tema dosyalarını gizleyerek bu dediklerinize peki nasıl çözüm buluyorsunuz.
Üstelik lisans kodlarını bile artık müşteri panelinden kaldırmışsınız.
Bakın sizden kaç tema almışım,

Tema dosyalarını gizlemiyorum. Kişi satın aldığı bir temayı 6 ay boyunca indirebiliyor. Tema satın alıyorsunuz, indiriyorsunuz. Aynı dosyalara 2 sene sonra neden ihtiyacınız olsun?

Benden o kadar tema satın aldıysanız çözüm üretme konusunda çok hevesli olduğumu da bilirsiniz. Şuan için yaşadığınız bir sıkıntı söz konusuyla destek talebi ile ulaşın ki ben de sizin kim olduğunuzu bilip ona göre çözüm üretebileyim.

Avi adlı üyeden alıntı

gokseltoprak simdi bedeli neyse ödediğimiz bir lisansımız var: ama scprit ortada yok. şimdi biz napcaz?

yukarısını okudum . demişinde demişin. iyide abi benim sana verdiğim lisansı şimdi çöpemi atayım. sende eski satılanlara destek verme biz o sekilde kullanalım.

ve yine demişin 50 tl ye bilmem ne: o zaman oo scpriti senden 50 tl ye alan adam 3/1 fiyatı ödesin sen yine teknik destek ver. 4 lerde filan telde konuş . arkadaş değil kanka bile ol. bunun bedeli sadece ve sadece 3/1 fiyatınamı ?

evlenicekmişin.. hayırlısı olsun..

Sağolun, o saydıklarımın bedelini hiçbiriniz ödeyemezsiniz. Parayla vaktimi satmam, müşterilerime iyi niyetli davranıyorum hepsi bu. Ama hata yaptığımı yeni farkettim.

Her yeni versiyonu sunucuda tutmuyorum, o sebeple güncel dosyalara erişimi kısıtlamamın başka yolu yok.