Herkese Selam;

İktisat mezunuyum, yani ekonomistim. Ekonomi, finans, borsa, forex ve hemen tüm yatırım piyasalarına aşinayım, analiz yapmayı biliyorum, piyasaları yakından takip ederim. Ek olarak ilk çıktığı günden beri coinleri takip ediyorum, artık bu alanda da uzmanlaştım diyebilirim.

Uzun yıllardır blog yazıyorum. Siteler açtım kapattım. Web'ten para kazandım. Web dünyasına aşina oldum bu süreçte. Wordpress'e hakimim, adsense, seo, sem, smm gibi birçok kavrama aşinayım.

20 bin TL kadar bir yatırımla yeni bir web girişimi yapmak istiyorum. Kafamda ne yapacağıma dair pek birşey yok. Yeni bir kan, yeni bir heyecan arıyorum.

Bu noktada sizler benim yerimde olsaydınız neler yapardınız? 20 bin tl'yi nasıl harcardınız. Site açmaksa nasıl bir site? haber mi? içerik mi? hangi alana hitap etmeli? veya içerik oluşturmadan yapılabilecek projeler nelerdir? açıkcası bu konuda beyin fırtınası yapmak istiyorum....

NOT: Zaten hali hazırda bir işim var ve şükürler olsun paramı kazanıyorum. Web işlerine hobi olarak başladım ancak bu taraftada artık daha ciddi gelirler elde edebileceğim bir start-up yapmak istiyorum.

Zaman harcayıp, vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkürler...