Aynı sorunu bende yaşıyorum şuan. Öyle bir yazmışsınki ben bu konuyu yazsam cümleler aynı olurdu. Sadece babası bu sabah öğrenmiş kısmını sil. Sadece benimkinin babası öğrenmedi. Öğrenirse ne olur. Babası kesin hastanelik eder. Veya bir yerini kıracak derecede zarar verir bu buçak falanda olabilir. Yok artık deme laz bunlar .d Böyle bir şeyi fark edersem benimde Adana dammarım tutar karşılarına hortlak gibi dikilir elinden tutar kızını gözünün önünde alır götürürüm. Sen yapamazsın ama 18 yaşındaysan lisedesin gelirin yok işin yok ancak giderin var. Yani benim arkamda bir aile olmasa bile aç kalma durumuna düşmem. Ama sana herkes sırtını dönerse Tc inkilap tarihi ve Atatürkçülük kitabından başka bir şeyin yok. Onuda devlet verdi zaten. :) Kızı ölüme götürecek bir durum yoksa olayları akışına bırak Aşkı Memnu (Yasak Aşk) bunu yaşayın birbirinize bağlar. Zaten böyle bir olay olmazsa lise aşkı yalan olur sözü cup diye yerine otururl. Böyle şeyler sizi bağlayabilir ancak.
Liseyi bitirdim geçen sene bu sene işim yüzümden ara verdim üniversite seçimim istanbul çıktı ama istemedim kafa dinlemek istedim,Çok güzel bir işim var 5 haneli rakamlar kazanıyorum ortalama yani kızı alıp bambaşka bir hayat da sürebilirim ama istediğim bu değil şuanda;bu son çare olarak duruyor.
İstediğim kızın aileyle bu sorunu tatlı dille çözmesi(baba her ne kadar kaba olsa da) ve ailecek olayı tatlıya bağlamamız :) Sonuçta bir aile bağları var,düşman değil bu insanlar.
Bakalım umarım herşey güzel olur.
Yutuliti