-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynı sorunu bende yaşıyorum şuan. Öyle bir yazmışsınki ben bu konuyu yazsam cümleler aynı olurdu. Sadece babası bu sabah öğrenmiş kısmını sil. Sadece benimkinin babası öğrenmedi. Öğrenirse ne olur. Babası kesin hastanelik eder. Veya bir yerini kıracak derecede zarar verir bu buçak falanda olabilir. Yok artık deme laz bunlar .d Böyle bir şeyi fark edersem benimde Adana dammarım tutar karşılarına hortlak gibi dikilir elinden tutar kızını gözünün önünde alır götürürüm. Sen yapamazsın ama 18 yaşındaysan lisedesin gelirin yok işin yok ancak giderin var. Yani benim arkamda bir aile olmasa bile aç kalma durumuna düşmem. Ama sana herkes sırtını dönerse Tc inkilap tarihi ve Atatürkçülük kitabından başka bir şeyin yok. Onuda devlet verdi zaten. :) Kızı ölüme götürecek bir durum yoksa olayları akışına bırak Aşkı Memnu (Yasak Aşk) bunu yaşayın birbirinize bağlar. Zaten böyle bir olay olmazsa lise aşkı yalan olur sözü cup diye yerine otururl. Böyle şeyler sizi bağlayabilir ancak.
2 kişi bu mesajı beğendi.
http://muslumbaser.com/
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Bu devirde hala böyle saçmalıklar yapanlar kaldımı ya? Sanki babası görücü usulü evlendide karşı çıkıyor tamam kendi kızı bize laf düşmez ama böylede olmaz çok ilkel mağara adamı babası 😅 bence bu iş yaş kız babaya karşı gelemeyip tekmeyi atabilir sana ama tam tersine olabilir herşey teferruattan ibaret şuan 😅
ForumBu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öğrenmeden önce, ''öğrenmemesi için ne yapayım?'' deseydiniz bir fikir sunardım ama öğrenmiş madem yapacak bir şey yok :) İşi şimdilik akışına bırakın, gelişmelere göre hareket edersiniz. Kişiliğinizi iyi lanse ederseniz pek bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Karşı taraf aklı selim ise tabi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Shd
Bitti
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Linux
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
kardeşim benim akışına bırak bence babası ile konuşursa ciddi olduğunu söyler ise belki anlayış ile karşılar lakin karşılamaz ise elinden telefonu vs alırsa sende seviyor isen bence bu durumda onu yanlız bırakma kararlı ol sence ne kadar ciddi olduğunu kanıtlarsın kıza ve kız bu kararını görürse oda senin için mücadele edeceğini düşünüyorum umarım ikinizde bir birinize kavuşursunuz rabbim sizlerle olsun.
Yokluğun Cehennemdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Kemer imalat
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben köyden kızı seviyordum babası yakındı bize babalarımız arkadaş ben seviyorum kız sevmiyor beni dayısı duydu sevdiğimi sanki çıkıyoruz diye 3 gün saklandım tüfekle arıyordu Köy yeri tabiki kaçıyodum adam ciddi babası olsa neyse dayısı :) 1-2 el ateş etti vuramadı sonra şehre geldim bıraktı pesimi hala seviyorum o sevmiyor yani köye dönünce bilemem :) pes etme herşeyi ustune al
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
benimde bu konuda merak ettiğim ne iş yaptığın olduğu kardeşim. Mevzuya gelince bir halt olmaz kızıda ailesi yaşın daha genç önüne bak diye uyarmıştır biraz daha dikkatli olun