Amaç aslında sitenin size verdiği bitcoinlerle sürekli GH/S yükseltme ve referanslarınızla beraber büyüme yani saadet zinciri siteye arada bir girince level atlıyorsunuz oda size referanslardan gelecek komisyonuda arttırıyor.
Zaman konusuna gelirsek 5 gün oturupta hergün girmedim bazen scam diye düşündüm arada bir girdim baktım kaç kaç yazıyor hangi oranda yazıyor neye göre yazıyor diye.
Bu kadar referansa az diyebilirsiniz referanslarınızı bilgilendireceksiniz mesela 5 günde alt limite getiriyorsa referanslarınıza bakın bu site GH/S yükseltme odaklı bir site o yüzden kazandığınızı sitede GH/S satın alırsanız daha hızlı sonuca ulaşırız.
Kendi paranızla almanızı önermiyorum. Siteden gelen siteye gitsin.
Not: Dün çektiğim saatten şuan ki saate çekme limitine gelmişim.
Zaman konusuna gelirsek 5 gün oturupta hergün girmedim bazen scam diye düşündüm arada bir girdim baktım kaç kaç yazıyor hangi oranda yazıyor neye göre yazıyor diye.
Bu kadar referansa az diyebilirsiniz referanslarınızı bilgilendireceksiniz mesela 5 günde alt limite getiriyorsa referanslarınıza bakın bu site GH/S yükseltme odaklı bir site o yüzden kazandığınızı sitede GH/S satın alırsanız daha hızlı sonuca ulaşırız.
Kendi paranızla almanızı önermiyorum. Siteden gelen siteye gitsin.
Not: Dün çektiğim saatten şuan ki saate çekme limitine gelmişim.
Cevap için teşekkürler, ben de kendi refimle biraz üye topladım 6-7 tane kadar, gelen miktar değişti mi bilmiyorum fakat dün akşam 6 dan beri falan 0.00000800 lere geldim. 1 günde sizin ki 0.0025 olduysa referanslar iş yapıyo demektir. Şimdi sizin öneriniz biriktikçe gh/s i yükseltmek değil mi ? Çünkü birikeni çeksek bile işe yarayacak bir para değil zaten. En azından yükseltip site de ayakta kalırsa belki bi miktar işe yarar kazanç olabilir.