Anarchosa
Dostum dediğim gibi, indirdiğin dosyalar sadece linkte belirttiğin dosyalar ise kendine ait kullanman için php sistemi entegre etmen gerek "sıfırdan bir şey oluşturman lazım" eğer ki sitenin desteği varsa o siteye post edip verileri geri çekebilirsin. Senin önceliğin Php olsun php konusunda araştırmalar yap ondan sonra bu sisteme girersin şuan şak diye bir şey sunulamaz maalesef :)
Dostum dediğim gibi, indirdiğin dosyalar sadece linkte belirttiğin dosyalar ise kendine ait kullanman için php sistemi entegre etmen gerek "sıfırdan bir şey oluşturman lazım" eğer ki sitenin desteği varsa o siteye post edip verileri geri çekebilirsin. Senin önceliğin Php olsun php konusunda araştırmalar yap ondan sonra bu sisteme girersin şuan şak diye bir şey sunulamaz maalesef :)
yani mevzuyu öyle yokuşa sürmüşsün hocam helal olsun :)
ben zaten gerekli code'ları dosya.tc upload ettim
orjiğnal sitenin linkini verdim. Dediğim sadece şuydu, submit basınca neden sorgulama geri döüşü yapmıyor doğru yanlışı söylemiyor. index ve index2 zaten tüm kodlar verilmişti :)
PHP 'de iyi olan bir arkadaş sorunnun nerde kaynaklı olduğunu hemen anlayaıp hatanın nerde olduğunu dostum şuraya bir kaç satır code ile çözümledi.
Yani senin dediğin gibi baştan oluşturma dünyayı baştan keşfetme gibi modüllere girmedi. :)