melkaya adlı üyeden alıntı

Benim iltikadımca; dumplamak dolandiriciliktir, etik degildir, sadece pump yapabilmek akabinde zor gorunsede, bilincli bireysel hareketin gerceklesmesine bagli olarak grup icinde otorite saglanabilir, herkes panik satisi yapmak yerine bir sure tutabilmeyi goze alabilse dump zaten olmayacak, panikle buy order veren bir grup üyesi %1000 artis sonrasi panikleyip anında topyekün satmak yerine; parca parca kademeli olarak satarsa dump olmayacak ve fiyat bir sure "stall" kalacaktir. Mevcutta bu sekilde calisan aynı vizyonda yabanci bir grubun uyesi olarak bunu gayet etik buluyorum, bunu yapabildigimiz surece prosedur gayri ahlaki bir durum teskil etmeyecektir.

Güzel açıklamışsınız teşekkür ediyorum. Amacımız bunu sağlayabilmek zaten. Bu şekilde panikle yapılan satış sonrası anlık düşmeler olmayacak ve herkes kademeli olarak çok yüksek olmasa bile kâr edecektir.

fyzyc Görüşünüze saygım var herkes aynı fikirde olmayabilir, ki olmamalı da zaten.
Ancak yorumunuz fazla kaba ve ağır fikrimce. Zaten sizin bahsettiğiniz olayı kırmak için bu grubu kurduk. Yabancı tür gruplar var, hem de çok yüksek sayılı. Adminler alıyor sonra o binlerce insan basıyor saniyelik gerçekleşiyor olay ve kişi sayısı çok yüksek olduğu için sayfa bile kilitleniyor alamayanlar oluyor.
Nasıl olacak arkadaşım anlatayım. Önceden kendimize bir hedef belirleyeceğiz ve yukarıda arkadaşın bahsettiği "panik" kavramını yıkmaya çalışacağız. Bu pumpın daha uzun sürmesini ve daha çok kâr edilmesini sağlayacak. Neden birileri kaybetsin ki?
Birileri neden kaybeder biliyor musunuz : İlk anda alamaz ama kazanma hırsı yüzünden pumpın son anlarına doğru alır coini, sonra da kâr bekler. Pump bitince anlık erime olduğu için vay efendim zarar ettim olur. Almayın güzel kardeşim? Sabredin öbürünü bekleyin. Yada panikle satmayın pumpı etkilemeyin? Herkesin kazanması sadece Admin lerin elinde değil bunu çok iyi biliyorsunuz. Biz grupça hareket ederek bu kazancı sağlamayı planlıyoruz. Kimsenin rızkını da umudunu da çaldığımız yok. %1000 kar vaad edip insanların umutlarıyla oynamıyoruz veya gruba giriş ücreti alıp da rızkını çalmıyoruz. Düşüncelerinizi belirtirken kelimelerinizi daha özenle seçin lütfen. İyi forumlar.