Kelimelerimi gayet özenli seçtim, piyasada pump gruplarına genelde daha sert bir dil kullanılır ama ben gayet nazik davrandım, şimdi söylediklerine gelecek olursak aslında o kadar ütopik konuşuyosun ki gülmemek elde değil. Bir coine pump yaptırabilmek için ya balina olacaksın ki bu konuyu açtığına göre sanırım değilsin. Ya da yüzlerce kişiyi gruba alacaksın. 2. seçenekten devam edelim yüzlerce kişiyi topladın sinyali verdin akış başladı 5x yaptı coin, nasıl durdurucaksın? Babanın oğlumu adam 1000 koydu 2 sn sonra 5000 oldu durur mu sence? Adam zaten voleyi vurmak için gelmiş alır karını çıkar, emin ol böyle olacak ve yine birileri mağdur olacak pump grubundakiler mağdur olursa acımam ama araştırmasını yapmış, grafiğini okumuş alıp kenara çekilmiş adamların bütün grafiğini afedersin ... yapıp zarara uğratacaksın.
Benden sana tavsiye kardeşim bu piyasa akıllı olduktan sonra kimseye kaybettirmez, yeterki aç gözlü olmayın, araştırın takip edin doğru yatırın sabredin ve karınızı alıp çıkın hepsi bu.