kim olursa olsun, paketçilerden uzak dur ( TAVSİYE )
katılıyorum tüm paket seo işi yapanlar organik elle tek tek giriyoruz gibi cümleler kuruyor 10 gün önce bir işlem yaptırdı e-ticaret sitesi açtığımız müşterim bu sayfadan birini bulmuş çalışmaya başladı ancak gördüğüme inanamadım resmen 100 kelimelik bir makale yazmış yazım kurallarından tamamen yoksul ne virgülü var ne noktası aynı bu yazdığım gibi yazmış ben world ile tam 2 sayfa yazmıştım seo işi alınan kişiye verecektim az gelir yada olmaz düşüncesi ile vazgeçmiştim şuan yaptığı hiç bir işin olumlu olacağı kanaatinde değilim şunu anladım ki seo filan hikaye sitenizin hakkında güzel bi makaleci arkadaş ile anlaşın ilk seo budur
sonra twitter pinterest ınstagram facebook gibi sosyal medya sayfalarında paylaşın ve elinizden geldiği kadar içerikleriniz hakkında organik yani alıntı olmayan yazılar yazın bu şekilde zaten yükseleceğiniz varsa yükselirsiniz boşuna arkadaşın'da dediği gibi paketçiler'e para kaptırmamak lazım illada vereceğim diyorsanız işini ehliyle yapan seo'culara verin bir seo'cu kendini en iddialı biziz diyorsa arkanıza bakmadan kaçın ilk sıra garantisi veren den ise koşarak kaçın =))