-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet haklısın o konuda. :D
" Kimse senin dalgalarla nasıl boğuştuğuna bakmaz. Gemiyi limana getirip getirmediğine bakar. "
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
KomanBeğrek adlı üyeden alıntı
sana görseli güzel biri olarak öneri veriyim renkler iyi ve bu senin tasarın kimsenin beğenmesine gerek yok sen beğendiysen sadece buyuk cms ve scriptlere entegre etmen kalmış :)
Evet haklısın tasarımı buradaki insanların beğenip beğenmemesinin hiç bir önemi yok. Tasarımın hoşluğu kişiden kişiye değişen birşeydir. Themefores de baktığım en sıradan temanın bile alıcısı çıkıyor mutlaka. Tasarımı geliştirebilir ve bir yönetim paneline entegre edebilirim. Ama şuan hiç vaktim yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
" Kimse senin dalgalarla nasıl boğuştuğuna bakmaz. Gemiyi limana getirip getirmediğine bakar. "
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kardeşim gayet güzel, şevkini kırmak isteyenlere kanma. Kendini zamanla daha iyi yerlere getirirsin. 2 satır kod yazamayan insanlar bile eleştiriyor yani. kendine güven..
kadirckr
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar ilk denemede bu slideri yapan kac kisi gördünüz? ilk denemeye gore cok iyi
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam website icin alt yapı boostrap kullanıp wp temasi yapın. Yoksa cok eski arayuzler yapabilirsin. Bende yeni basladim tema kodluyorum.
https://discord.gg/S6mByw8
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
zeytin8899 Bootstrap kullanarak tasarım yapabiliyorum. Ama bunu nasıl wordpress e entegre edeceğim onu bilmiyorum. İngilizce bilgim yok denecek kadar az.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
xplex adlı üyeden alıntı
Kardeşim gayet güzel, şevkini kırmak isteyenlere kanma. Kendini zamanla daha iyi yerlere getirirsin. 2 satır kod yazamayan insanlar bile eleştiriyor yani. kendine güven..
Söylediğim gibj eleştiriğe açığım tasarımın kötü dediler diye işi bırakacak değilim. Kendime güvenin tam şu anda. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Php ile admin paneli yapacaksin sonrasi kolay zaten bir cok video var.emrah yukselin tema giydirme dersleri vardı.
https://discord.gg/S6mByw8
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
zeytin8899 Benim niyetim wordpress i yönetim paneli olarak kullanmak.