Benim tavsiyem şu. Eğer gerçekten kendisiyle bir hayat geçirmeye karar verdiyseniz Gidin isteyin. Aile arasında söz mü olur nişan mı olur orasını bilemem.
Askere git. Bu esnada okumaya devam et. Sonuçta askerdeyken sınava giremezsin diye birşey yok. Çalışamazsın diye birşey de yok. Tam tersi kafana koyduysan bu kadar boş zamanı başka hiçbir yerde bulamazsın ders çalışacak. Bu dediğime katılmayan arkadaşlar çıkabilir. Benim dediğim süre fazlalılığı acemi birliği için değil. Usta birliğinde fazlasıyla vakit bulursun.
Sen gidip gelesiye okulun bitmesine az kalmış olur. Gelirsin düğün hazırlıklarına başlarsın. Okul bittiğinde de düğününü yaparsın.
Tabi ne olur fazladan 6 ay askerlik yaparsın. E ona da vatan sağolsun! Der geçersin.
Saygılar.
Askere git. Bu esnada okumaya devam et. Sonuçta askerdeyken sınava giremezsin diye birşey yok. Çalışamazsın diye birşey de yok. Tam tersi kafana koyduysan bu kadar boş zamanı başka hiçbir yerde bulamazsın ders çalışacak. Bu dediğime katılmayan arkadaşlar çıkabilir. Benim dediğim süre fazlalılığı acemi birliği için değil. Usta birliğinde fazlasıyla vakit bulursun.
Sen gidip gelesiye okulun bitmesine az kalmış olur. Gelirsin düğün hazırlıklarına başlarsın. Okul bittiğinde de düğününü yaparsın.
Tabi ne olur fazladan 6 ay askerlik yaparsın. E ona da vatan sağolsun! Der geçersin.
Saygılar.
6 ay da az değil be üstad. Nasıl dayanır insan bilmiyorum ki hiç.. 2 yıllık mezunlarına kısa dönem geliyo diyip bi heyecanlandırdılar bidaha konusu açılmadı sonra.. ayrıca düğün işleri nası olacak, babamlar şimdi söz nişan için yok diycek, erken diycek.. nası kalkacaz altından diycek. Diyeceği 80 tane şey olacak :/
kardesim sizin daha 3 aylik iliskiniz var ben olsam unv bittirim ondan sonra askere gidip nisani yaparim simdiden soz yaparsin 1.5 sene sonrada evlenirsiniz
Ya gelince üni mezunu bile değilim iş güç iyi değil düğün ev eşya çok zorlanıcam tek başıma :/ nasıl yaparım bilmiyorum hiç..
nişanlanin askere gidip geldikten sonra evlencez dersiniz ailelere askerlik aradan çıkar zaman kazanmış olursunuz
1 sene askerlik :/ duramam kafayı yerim ya.