fseviyoruz adlı üyeden alıntı
Hocam ben 3-4 sene öncenin SEO olayını iyi kavramıştım ve web sitelerimi paravan bloglarla çok hızlı yükseltiyordum.Bu sene tekrar girdim bu işlere ama web sitemi hallettim.Çalıştığım kelimelerde google beni sıralamadan attı.Kaş yapayım derken göz çıkardım.Nasıl bir strateji izlemeliyim? Paravandan verdiğim linkleri engelledim search console'dan.Ayrıca japonca sitelerde siteme link veriyor onları da engellemeli miyim?
japonca linkleri engelleyin hocam sitelerin paravanlarını farklı sunuculara taşıyın ve ip adesleri ile whoisleri değiştirin. Paravanlardan tek siteye link verin paravanlardan yeni bir paravan yapıp sorun düzelecektir.
ramazayn adlı üyeden alıntı
Merhabalar sitem 11 gündür index almıyor hocam google gibi getir yapıyordum bıraktım yapmayı getir yapmayıncada sıralamalarım düşüyor webmaster tools herşey var çözümü var mı acaba..
Google gibi getir yapmayın hocam içerik girin sitenize. Eğer search console de bildirim yoksa manuel spam veyahut tam spam diye bir problem aramayın bazı siteleri geç indexleyebiliyor. Ayrıca sitenizde no index etiketi olmadığına emin olun.
yb79 adlı üyeden alıntı
Çizdiğim resimlerden oluşan sitelerim var.Bunların google da görünmesi için ne yapabilirim.Bir resim hakkında makale yazılması uygun olmaz.Sizce ne yapmalı? (siteler ingilizce)
Evet hocam altlarına makale yazabilirsiniz. Sosyal medya kanallarından iyi gelir elde edebilirsiniz.
Hocam daha detaylı sorarsanız yardımcı olayım :). Bu şekilde bir şey demem zor.
OguzSDK adlı üyeden alıntı
Merhaba, Dosya indirme paylaşım sitesinde ziyaretçim hiç yok webmaster tools ekledim backlink çalışmaları yaptım yinede ziyaretçim yok :)
yeni çıkan programları ve sabit her zaman indirilen programlara çalışın ilk aşamada . Rekabet olarak az olanlara yönelin oralardan hit alırsınız.