-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik, Web yazılım
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
50 liralık alışveriş yaptığınız için şöyle bir kampanyamız var şu ürünleri 15 lira yerine 12 liraya alabilirsiniz. Kasanın önünde durur hepsi zaten sabahdan ayırılmış tarihlerine bakılmış getirilmiştir.
Birde şöyle bir şey var doğruluğunu bilemem bu yarışma sürekli mi oluyor onu da bilemem ama 2 yıldır var bir marka çikolatayı seçip şubelerimiz arasında yarışma düzenliyoruz şu marka çikolatayı en çok satan şubeye ödül var alabilir misiniz kasada söylüyor kasiyerler. Kasanın önünde duruyor zaten o çikolatalar. :)
Fakir Yazar - Dizi Öneri <3
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Meyveli yogurt alırım bimden. 3-4 gün mü ne kalmıştı tarihi 3.5tlden 2tlye aldım. Gayette güzeldi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Google Adsense
-
-
Ad Soyad
F** P**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Önceden BİM ve A-101 de çalıştım çıktım şuan ŞOK ta çalışıyorum genel olarak SKT si yaklaşmış ürünleri yarı fiyattan veriyorduk ve bu ürünler satılırken elden satılıyor ve fiş kesilmiyor bu normalde yasak olmasına rağmen çoğu parekende yapıyor bunu...
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
İşte paylaşım işte Forum. Wmaracı sayesinde ufkumuz açılıyor ? Lütfen paylaşımları yazmaya devam edelim. Varolasınız ...
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Özel
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ben ürünleri arka taraftan alırım çünkü ön tarafta SKT eski kalmışlardı koyuyorlar
MrB
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir dönem a101'de çalıştım. Bir ürünün son kullanma tarihi(SKT) çok yakın veya o gündeyse kasa yanına alınarak sıcak satış yapılmaya çalışılır. Bu arada bunu kasiyerler keyifleri içinde yapmıyor Mağaza sorumlusu(MS) genellikle bunu çalışanlara dayatıyordu. Hatta benim çalıştığım bir kaç mağazada eğer skt geçmiş ürün varsa bunları zorla çalışanlara kakmaya çalışıyorlardı.
Zaten mağaza düzeninden tutun çalışanların çalışma koşullarına kadar A101 berbat bir şirket. Prim vermemenizi öneririm.
Unutmadan teşhir de gördüğünüz yenebilen ürünleri kesinlikle almayın. Genellikle uzun zamandır diğer mağazada satılamayan ürünler sıra sıra diğer mağazaları geziyor ve elden çıkarılmaya çalışılıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
haber58 adlı üyeden alıntı
İşte paylaşım işte Forum. Wmaracı sayesinde ufkumuz açılıyor ? Lütfen paylaşımları yazmaya devam edelim. Varolasınız ...
Katılıyorum hocam konu sayesinde bayağı bi bilgilendim açıkçası.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yönetmen / Yapımcı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Son tavsiyem, ne önden ne arkadan almayın, gidin mahalle bakkalınızdan alın, illaki market diyorsanız, carrefourSA Gibi yerlerden alın :D