-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhaba sevgili Wmaracı üyeleri, web işlerinden hiç bıktığınız oluyor mu? Yeter artık! Burama kadar geldi, uğraşmak istemiyorum dediğiniz anlar oluyor mu? Bu sorular bana sorulduğunda -evet çok oluyor cevabını veriyorum.
Hangi projeye el atsam hepsinde de batıyorum... 2005 yılında aldık ilk alan adımızı, o dönemde o alan adını aldığımız da ne kadar mutluyduk, ne kadar heyecanlıydık bunu eminim sizde yaşamışınızdır. Ama gel gelelim yeri geliyor bazen "aldığım güne lanet ediyorum." Ciddi derecede bir hastalık bu iş, psikolojik bir rahatsızlık diyebilirim. Alan adı almadan, aldıktan sonra kurmadan yapamıyoruz. Biliyoruz tutmayacağını ama yinede kuruyoruz.
Geçenlerde çok sevdiğim, kardeşim gibi gördüğüm bir adamla sohbet ediyorum. Kendisi de web işleriyle uğraşır. Ayda çok ama çok nadir süper loto oynarız, hani tutsa ne yaparız dediğimiz de kendimize (normal insanlar; villada oturur, en lüks arabaya biner, lüks yaşam sürer kısacası) biz ne yaparız diyoruz? Bir website kurarız ve tutması için uğraşırız diyoruz. Peki bu rahatsızlık değildir de nedir? Düşünsenize örneğin; 10 milyon TL paranız var ve sırf girdiğim bir proje tutsun diye çabalıyorsunuz. Ama işte 10 milyon tl paramız olmasada bir umut içerisine girip ya tutarsa diye uğraşıyoruz.
Siz değerli üyelere soruyorum, peki sizinde gerçekten bıkıyorum dediğiniz anlar oluyor mu?
2 kişi bu mesajı beğendi.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
ahhh ahhh olmazmı... ama fakirin ekmeği umuduymuş derler. YA TUTARSA.... :(
1 kişi bu mesajı beğendi.
antalyaplaket.com / aktifyasafitkal.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Hayattan bıktığım anlar oluyor iş nedir hocam :) olur o normal
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Aynı hastalıktan muzdaribim. Senden şanslıyım tutturdugum da oldu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Siz yine şanslısınız. Makaleciler ne yapsın bütün gün üç kuruş para için çalışmak ölüm gibi birşey.
Saffet
Web Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site kurup çok kez batırdım, sosyal medyaya geçiş yaptım orada ciddi başarı elde ettim. Şimdi sosyal medyayı kullanıp bir site desteklemek istiyorum o da aslında tutmayacağını biliyorum nedense deniyorum yine...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Umut, fakirin ekmeğidir.
Psikolojik rahatsızlık pekte normal değil açıkçası :) ve insan hayatını web olarak görüyorsa gerçekten büyük bir rahatsızlık var bu durumda.
Sonuçta bir ortak noktamız varmış
Saffet adlı üyeden alıntı
Site kurup çok kez batırdım, sosyal medyaya geçiş yaptım orada ciddi başarı elde ettim. Şimdi sosyal medyayı kullanıp bir site desteklemek istiyorum o da aslında tutmayacağını biliyorum nedense deniyorum yine...
2010 yılında elimde toplamda 1.5 milyon sayfa vardı askere gittim ve arkadaşıma devir ettim. Geldiğimde ne göreyim? Tüm sayfalar kapanmış (yetişkin içerik şeyler paylaşmış)
Bir de ben kendimi şanslı görebilsem :) Makalecileri de sonuna kadar anlıyorum ki, hani makaleyi, yazılımcı, grafiker olarak sıfatlandırmadım herkesten bahsetmek istedim tamamen genelleme.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Senior Backend Dev
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Hem de nasıl. Bir de çıkıp “1 haftalık sitemde günlük 3k tekil hit” falan dediği zaman birisi gidip ağza klavyeyle vurasım geliyor 😒
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Eiffel gelip vursalar o an beni, o kadar zoruma gitmez sanırım :)