cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Wordpress tabanlı kişisel sitemin uzun süredir kullandığım temasını değiştirme kararı aldım ve sıfırdan bir bootstrap tema kodladım. Tam bitmiş sayılmaz fakat şöyle bir sıkıntı yaşıyorum.
Bootstrap min css kullanıyorum, tasarımı baştan sona hız düşünerek tasarlamaya çalıştım. Fakat bootstrap css kullandığımda sırf bu css dosyası nedeniyle hız testlerinde 20-30 puan düşük çıkıyor. Tekbir sitil dosyası neden bu kadar düşürüyor anlamadım.
Sadede gelirsek. Ben bu sitil dosyasını parçalaya bilirmiyim, bölüp sadece ihtiyacım olan kısımlarını kullansam nasıl olur. Daha önce deneyen oldumu? Yada farklı bir fikir var mı. 150kb lık js dosyası sıkıntı çılartmıyor ama 100 küsür kb.lık css dosyası sıkıntı çılartıyor. Aslında açılış hızı 1-2 saniye arasında, ama puan düşük çıkıyor.
s60v3
Informatiker
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Flutter Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam daha önceden burada paylaştığım html temayı wordpresse çeviriyorum fakat şu özel sidebar bileşenlerimi temaya entegre edemiyorum,referans makale veya keyword verebilirmisiniz,araştırmak için
Codeigniter&PHP | Vue.js | Dart&Flutter
s60v3
Informatiker
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Flutter Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şimdilik sadece html ve css ile oluşturduğum şekilde gözükmesini istiyorum sidebar bileşenlerinin,örneğin popüler yazılar widgeti ekleyince wordpessin default tanımlanan widgeti geliyor,onu temama göre özelleştirmek istiyorum
bunun dışında her yer bitti sayılır
Codeigniter&PHP | Vue.js | Dart&Flutter