Coldcraftings adlı üyeden alıntı

TürkNet düşünüyordum ama müşteri hizmetleri yönünden hiç memnun olmayanları görünce vazgeçmiştim.İnterneti Türk******* alt yapısıyla veriyorlar.Başvuru işlemleri sırasında çok ilgililer ama önemli olan kısım sonrası olduğundan başvuru dosyalarını gönderme aşamasında iptal ettirdim.

Şuan KabloNet kullanıyorum.TV + 50mbit internet kullanıyorum.80 TL gibi bir rakam ödüyorum.2018 ile beraber 50mbit internet tarifelerini kaldırdılar sanırım.Hava şartları aşırı kötü olmadığı sürece internette bir problem olmuyor.Hava şartları kötü olduğunda internet maksimum 25 mbitlere geliyor ve ping başlıyor.Kesilme durumu daha yaşamadım.

Superonline ve Türk******* Fiber bağlantı vermiyor bu arada 16mbit'e kadar destekliyor.Kablonet'te 50mbit duyunca şaşırmıştım.
Speedtest sonuçlarım aşağıda
http://www.speedtest.net/result/7038268103.png


KabloNet'ide bana hatırlatarak iyice kafamın bulanmasına sebep oldun hocam :D :D Onunda içerikleri iyi gibi. İyice inceleyeceğim.

Weyso adlı üyeden alıntı

Bence bir başka firmaya ait internet alt yapısı olmadığı sürece ***** her zaman en ideali olacaktır


Hocam haklısınızda eskiden ay başı geldiğinde internet gene az çok sıfırlanıp hızlanıyordu. Şimdi iyice tam tersi oldu. İnternet ikide bir kesiliyor geri gelmesini bekliyorum felan. Sıktı beni zaten iyice. Napıcam bilemedim valla.

MesuT adlı üyeden alıntı

Çoğunlukla sorun yaşamıyorum diyorsan türknet ama müşteri hizmetleri gerçekten eziyet :D


"Sorun yaşamıyorum" diye nasıl diyeyim daha kullanmadan hocam :) Türknet benimde ciddi şekilde aklıma girdi ama hep geri atıyorum şikayetleri olduğu için.

Türknet'i eğer kesin bir şekilde elersem bunlar arasında bir seçim yapmam gerekecek gibi gözüküyor.

http://www.turksatuydunet.com/uydunet-tarife

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/superonline-ev-interneti/isik-hizinda-fiber-internet-kampanyasi?source=CMS&place=campaigns_category

https://bireysel.turk*******.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/hizlanan-internet-kampanyasi.aspx