Coldcraftings adlı üyeden alıntı

webtegez AKN kaldırıldı olayından önceki aboneliklerde daha güzel kampanyalar vardı.Yeni abonelere özel kampanyalar kampanya kısmında mevcut sadece :(
Ben AKN'li kullanıyorum 50 Mbit 150 GB AKN var.22-25 gün arasında gidiyor. İnternet + TV olarak kullanıyorum.75 lira ödüyorum.Ayda 2 kere 100Mbit'e yükseltiyorum aşırı dosya indireceğim.

Anladım hocam bilgin için gerçekten teşekkür ederim. Yorumlarınızın hepsini gerçekten değerlendireceğim.

sorueki adlı üyeden alıntı

Bu kadar uzatıp büzmenin anlamı yok. 18 yıldır orası senin burası benim geziyorum. Memurum. Şimdi HER ŞEY AMA HER ŞEY SENİN ALT YAPIN İLE İLGİLİDİR. Kimseden vaaz dinlemene gerek yok. Sen sabitsen alt yapını bilirsin. Hatta benim gibi gezginsen bile alt yapını bilirsin. Bilmiyorsan TTTNet mahkum gidersin. Zattıru zutturuya gerek yok.

Superonline, kablonet denilen zerzevat her yerde yok. Varsa hiç durma hemen önceliğin kablonet olmak üzere al. Yani asla ama asla fiberi kaçırma.

Paran boldur hiç durma uydu netin en babasını al. Yer mekân fark etmez. (Burada istisna iki yıl önce olduğu şekilde benim gibi bir kerbeladaysan ve web tasarımcıysan uydu sana ar gelir.)

Santrale yakın bir konumdasındır. ***** ile 6-7 Mbits görmüşsündür. Sakın ***** alma hemen TurkNet veya adını hatırlamadığım diğer ISS'dan satın al.

Ama santrale uzaksın, santral adını bile yeni duyuyorsun ***** senin kaderin.

Yok o, yok bu hikaye.

Helal olsun hocam. Çok güzel bi tokat attınız bana :D Önce bulunduğum yere çok yakın bi yerde Türknet bayisi varmış. Oraya gidip bilgi alacağım. Ondan sonra kablonete bakacağım. İkisinden birini alacağım büyük ihtimal.

Bu foruma sormadan önce KabloNet'in net'i aklımdan geçmiyordu. :)