sorueki adlı üyeden alıntı

Estağfirullah, iyi ki sordun. Çünkü son zamanlarda bu çok büyük sorun haline gelmeye başladı. Umarım sayende çok daha fazla kişiye neyin ne olduğunu anlatma şansımız olacaktır. Yoksa sivilde yürürken bana 18 yıllık internet deneyimimi soran yok. İzmir Seferihisar'da yıllarca dial-up bağlantı bile geçti benim hayatımdan. İnternet Türkiye'ye girdi gireli yıllar boyunca hem evde hem de işyerimde internetsiz asla hayatta kalamadım :) Geçmişini çok iyi bildiğim zerzevatı başka nerede anlatayım? Bu nedenle saygılar bizden ...

Korkmaz adlı üyeden alıntı

Türknet 5-6 ay kullandım. Destek ekibi başta düzgün çalışıyordu arayınca birini bulabiliyordun. Şimdi arayınca hiç bir şekilde kimseye ulaşamıyorsun. Destek talebi açıp beklemen gerekiyor.

En son biri yüzüme kapattı. Zaten 3 mbps internet veriyorlar bide artislik yapıyorlar. Hemen dilekçe yazıp kapattım.

Türknet:

************ VDSL 50 Mbps paket aldım. Sonuç bu şekilde.

VDSL internette nedir hocam. Onuda bu aralar araştırınca yeni duydum. Yenimi çıktı anlamadım. Diğerlerinden farkı nedir. Artısı eksisi felan?

Voltaren adlı üyeden alıntı

ev telefonunu kullanmiyorsaniz kapatin derim

Hocam olmuyor öyle kapatmakla :) Ben bu internet sayesinde web yazılımda kendimi geliştirdim. Ben bu internet sayesinde internet'ten çok ekmek yedim :)