içeriklerin hiç biri kopya değil. dediğinizi yapıp dmca lisansı aldım.
Yalnız kelimelerde o kadar düşmeme rağmen siteme gelen kişi sayısında bir gerileme yok.
Yalnız kelimelerde o kadar düşmeme rağmen siteme gelen kişi sayısında bir gerileme yok.
Demek ki o kelimeden hit almıyormuşsunuz çok fazla :). Bu güzel bir haber o zaman sizin için.
makaleyazar0 adlı üyeden alıntı
Merhaba Sitem için tavsiye edebileceğiniz ve hit arttırımı yapmak için ne gibi yollara başvurmam gerekirgomedyen.com
Aşağıdaki arkadaş cevaplamış benim yazacaklarımı yazmış sağolsun :).
Finans kategorisinde bir sitem var(www.krediustasi.com) Sektörde rekabet çok yüksek olduğundan paravan bloglar oluşturmayı düşünüyorum paravan bloglar .blogspot .wordpress li mi olmalı yoksa ücretli domain ücretli hosting almam şart mı? Bloglara içerikler özgün ve düzenli girilecek ve bir kaç ay sonra ana sitenin rss bağlantısı bloglara eklenecek.
Hocam benim bi tavsiyem var. Siteniz daha çok onedio tarzı testler , mizah , caps tarzı paylaşımlardan hit çekebilecek potansiyele sahip . Yerinizde olsam onedio'nun yükselirken neler yaptığına, nasıl marka algısına oluşturduğuna bakardım. Sosyal medyaya ağırlık verin alabiliyorsanız twitter hesapları facebook sayfaları grupları satın alın içerikleri otomatik paylaşın oralarda . Alamıyorsanız bir hesap kasma scripti satın alıp 20 30 hesap ekleyip kasabildiğiniz kadar takipçi kasın ama çok zaman gerekir bunun için
Hocam benim bi tavsiyem var. Siteniz daha çok onedio tarzı testler , mizah , caps tarzı paylaşımlardan hit çekebilecek potansiyele sahip . Yerinizde olsam onedio'nun yükselirken neler yaptığına, nasıl marka algısına oluşturduğuna bakardım. Sosyal medyaya ağırlık verin alabiliyorsanız twitter hesapları facebook sayfaları grupları satın alın içerikleri otomatik paylaşın oralarda . Alamıyorsanız bir hesap kasma scripti satın alıp 20 30 hesap ekleyip kasabildiğiniz kadar takipçi kasın ama çok zaman gerekir bunun için
Kredi notu sektörü zor bir sektör. Bol bol aynı site gibi paravan yapmak gerekiyor. Backlink bütçesi ve makale bütçesi ayırmak gerekiyor. Bende tam dediğiniz gibi ilerledim. Paravanlar yapmıştım ayrıyetten link alımları. 3-4 ay sonrasında da rss link footer link header link karışık olarak vermiştim.