Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Burada öğretmene kumpas var o kırmızı terörist kılıklının okuldan atılması gerekiyor. Arkada çek çek diyenler ise kumpas olduğunu kanıtlıyor.
Ülkede 3 nesil çöpe gittiği için çoğu okul bu şekilde
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Avare
-
-
Ad Soyad
N** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Benim gittiğim lisede bu haldeydi, liseyi bırakma sebeplerimden biriside budur. Okula Silah, Pompalı, Satır, Ot, Uyuşturucu, her boku getiren tipler vardı. Okulda hocayı dövüp sadece uzaklaştırıyorlardı veya Okul değiştiriyoralardı. Eğitim sistemi bozuk tamam. Ama asıl bozuk olan aile terbiyesi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Eğitim-Web-Tasarım
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Durum okul idaresinin liyakatsizliğidir. Bir öğrencinin davranışları biranda gelişmez, yani bu öğrenci ilk dönem belli ki bu davranışları tekrarlamış ve yüz bulmuş. Bu videoda sınıf arkadaşlarından da görülüyor. Bu öğrenci için gerekli disiplin işlemi ilk dönem sonuna kadar yapılması gerekirdi.
Meslek Öğretmeni olarak öğrenciye Meslek öğretirken, her Öğretmene, insana saygılı olmak gerektiğini, bunun zorunluluk olduğunu aşılamaya çalışıyoruz. Bu kati kuraldır. Meslek ahlakı olmayana meslek öğretmek felaket sonuçlar doğurur. Her çocuk her kademede başarılı olabilir, bu gerçektir. Başarı da maddiyat ile ölçülmez, hayata dair erdemleri kazanması yada bu erdemleri gelecekte kazanabilme ihtimali olması yeterlidir.
Hiç bir şekilde Öğretmene yapılan saygısızlığı hoş görmeyeceğiz. Takipçisi olacağız.
Saffet
Web Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne öğretmen öğrencisine kötü davranmalı ne de öğrenci öğretmenine. Burada öğretmen neden kendini savunamıyor bence ona bakılmalı. Yazıklar olsun böyle öğrencilere.
Shydox
www.majerweb.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Gerçekten yazık. Devletin burada hiçbir suçu yok. Burdadaki tek suç bu çocukların annesinde babasında. Şimdi forumda siyaset yapmayalımda, ben herkesin niyetini iyi anlıyorum. Ne yani devletin suçu öğretmen döverse şikayet edebilme yetkisi olmasımı. Birde böyle düşünün. Öğretmen önüne geleni dövsün o zaman. Ne yani yok mu örneği ? Ancak annesi babası böyle şımartırsa oluyor bunlar. Bu devletin değil ailelerin ayıbı. Lanet edilesi bir nesil geliyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eğitimin okuldan değil aileden başlaması gerektiğini anlatan bir video.
1 kişi bu mesajı beğendi.