-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
sırf yorum olsun diye yorum yapmıyorum bende daha 1 aylık sitemde konuları ilk sayfaya tek tek konuları seo yaparak çıkartıyorum kimin ne bilip bilmediği hakkında konuşma
youtube bayi
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Tadilat Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
25 site yönetiyorum hemen hemen hepside ana kelimede ilk sırada. bu işlere yeni girmiş birşey bilmeyen çoluk çocuk değiliz sürekli aynı şeyler söyleniyor farkediyorumda buraya en kral seo hocasıda gelse diyeceği en iyi şeyi söyliyim size bu geçicidir google yeni sitelere değer verir zamanla düşer vs en mantıklı açıklama bu zaten.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Emlak Danışmanı
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
rakip site geç açılıyor
rakip sitenin katagorileri açık ( wp-admin i bile :D )
rakip site göz yoruyor
senin siten çok sade
fazla sade stok görseller var
Sanki rakip sitede daha çok içerik var.
:)) görebildiklerim bunlar
fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Yeni seo döneminde Google backlinklere verdiği önemi kısarak biraz daha ziyaretçiye oynuyor. Bu durumda şu farklılıklardan kaynaklı gerileme yaşamış olabilirsiniz:
1- Hemen çıkma oranı
2- Oturum süresi
3- Toplam tekil ziyaretçi sayısı
vs.
Google'ın yeni mantığı "bir ziyaretçi sitede vakit geçiriyor hemen çıkmıyor ve diğer sayfaları da geziyorsa o sitede aradığını bulmuştur ve değerlidir."
Bu noktada backlink yarıştırmak önemli olsa da öncelikle içeriklere odaklanılmalı. Google bu denli ziyaretçiye yoğunlaşmışken şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki yazılarınız hiç okunaklı değil. Akıcılığı yok. Aynı kelimeleri tekrar ediyor ve tekerleme hissiyatı veriyor. Yazınızı okuyamayıp bırakmak zorunda kaldım.
Burada şunu da söylemek istiyorum: Yazınızı akıcı bir şekilde sadelikle net bir şekilde yazın. Anahtar kelime yazacağım diye okunaklığını bozmayın yazıların. Bırakın nasıl dile güzel geliyorsa okunuyorsa o şekilde yazın. Örneklendirelim mi?
Ben şimdi özgün içeriğin önemini anlatacağım size. Öncelikle yazınızın özgün içerik olabilmesi için en az 300 kelime olmalı. Ama özgün içerik olabilmesi için kopya metinler kullanmayın. Özgün içeriğin bir diğer şartı da site konunuzla uygun olmalı. Yani özgün içerik yazıcam diye çilingir sitesine sırf özgün içerik olsun diye yemek tarifi eklemeyin. Böyle özgün içerik olacağına hiç özgün içerik olmaması daha iyidir.
Şu metindeki özgün içeriğin iticiliğini anlatabilmişimdir. Ben yazarken dahi "lan ne özgün içerikmiş" dedim. Yani özgün olacak diye okunaklıktan uzaklaşmayın.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Site yeniyse normaldir ilk zamanlar google site ayak uydursun diye ilk sıralarda yayınlanaya başlar. Daha sonra kontrol edin görebilecek misiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
geçenlerde ingilizce bi forumda görmüştüm googleye yeni gelen güncellemerle artık ne etiketin ne backlinkin pek bi önemi yokmuş google kendisi belirtmiş kaynağı bulursam atarım.