WeyseL adlı üyeden alıntı

temel eğitimi derken? yazılımın temel bir eğitimi var mı? en temelinde algoritma yatar o da zaten ilk yazdırdığı programı oluşturur genellikle.

Yazılımın temel eğitimi derken neyi kasdettinz bilmiyorum.

yazılım birincisi ezber diğeri mantık bilgisi gerektirir. ezberiniz zayıf mantığınız yetersiz ise yazılımdan uzak durmanız gerekir. bunun dışında hadi heceleyim gibi bir olayı yoktur yani programın basına oturur br dili kurban seçersiniz kendinize başlarsınız altını da ustunu de o an öğrenir öğrendikçe gelişirsiniz.


Merhaba Hocam;

Yok bahsettiğim temel olay derken hani başta kod yazmaya aşina olmak açısından HTML tarzı diyorum.Ezberim kuvvetlidir ayrıca iyi mantık yürütürüm.Ancak programcılığa ilk adımı atamadık o başka...


cokbaska adlı üyeden alıntı

Akgün bilgisayar , otomasyon sistemleri , hastahanelere , bankanlara programlar yapıyor.Bende girecektim öyle bir işe ama orda yapacakların kısıtlı.Programcıları var adamların.Yapacağın iş o programları sağa sola gidip kurmak olacaktır.

Ama illa böyle olacak diye bişiy yok.


Hocam yanlız benim gideceğim şirket direk il sağlık müdürlüklerine filan yazılım yapıyor.Yani hastane olarak değil daha büyük yerler ile çalışıyorlar.Gidipte oralara kuracağımı sanmıyorum...