PoseidonTR Aradılar zaten dostum hiç bir satıcı malını kötüler över över onu arşa kadar cıkartır değilmi adama sorsam her zaman iyi yönlerinden bahsedicekler yani o yüzden sormaya gerek yok burda en ufakdan burda bile seo calısması yaptırdım 1-2 kişiye adamlar yükselme vaadettiler tık yokdu sitede o kadarda övdüler kendilerini yani ondan tarafsız calısma yaptıran birilernden duymam daha sağlıklı olucak o yüzden buraya böyle bir konu açtım demek istediğimi anlamıssınızdır umarım

muratsenol2015 adlı üyeden alıntı

ben cesaret edemedim. ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ancak baslıycaksan devam etmek zorundasın sanıyorum. çünkü ayrılınca ekledikleri linkleri siliyorlar. 99dolar bütce ayırıp her ay için sonrasında ayrılmak zorunda kalırsan yazık olur. ama devam edicem diyosan semaltla herseyi goruesmeni oneririm. 4 5 ayda kazanç vadediyorlar. yani hitli olacağını vs. bildiklerim bunalrdan ibaret

yani dostum ben şimdi 3 aylık calısma baslatıcam 3 ay sonra verdikleri backlinkler falan olsun tek tek kaldırılıyor mu ? firma tarafından