Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
makaleyazar0 İnstafly gibi uygulamalar hocam.
Bipixel
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Konumuz günceldir sorusu olan arkadaşlar sorabilir :).
Plain
Freelancer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Etiket ve yazar sayfaları sizce indexlenmeli mi?
Etiketleri önceden yanlış kullanıyormuşum şu anda etiketlerden güzel bir hit elde ediyorum ancak etiket kullanmasaydım acaba o hit doğrudan içeriğe mi gelirdi?
Yazar sayfası bence güzel bir özellik ama Google'a site adı yazıldığında geniş 6 sayfa arasında gözükmesi hoş durmuyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bu kadar üste çıkmışken sitede noindex atmalı mıyım?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Merhaba hocam,
Çalışmış olduğum sektörde sürekli olarak sitelerimiz erişime engelleniyor. Tabi biz buna alıştık artık ama sitelerimiz normal'de 200 K ziyaretçi girerken sitemiz erişime engellendiğinde sitemizin hiti 100 K aşağısına bir anda düşüyor. Hitimiz bir anda düşünce tabi doğal olarak google'da bizim sıralamamızı düşürüyor. Sitemiz 301 işlemi yaptıktan sonra genelde 24 saat içerisinde oturuyor ancak bunu sizce daha hızlı oturtabilirmiyiz?
Rekabeti yüksek olan bir sektörde sitelerim bulunmakta sitelerimiz içerisindeki yazılarda etiket kullanmamaktayım sizce kullanmanın faydası varmı?
Site içerisindeki yazıların altına hem bir adet dış link olarak twitter adresi linki veriyorum, hemde iç link olarak'da benzer bir yazıya link veriyorum sizce bunun faydası varmı? ve bazı wp eklentileri mecvut bunlar yazı sonlarına bir sonraki yazının veya başka bir yazının linkini otomatik olarak ekliyor sizce bu tarzda bir eklentimi kullanmak daha iyi olur yoksa elle yazılarımıza kendimiz link eklesek mi daha fayda sağlarız sitemize?
Vereceğiniz cevaplar için Teşekkür ederim. Saygılar,
Bipixel
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Sıkıntı olmaz ekleyebilirsiniz.
millertekadam adlı üyeden alıntı
Merhaba hocam,
Çalışmış olduğum sektörde sürekli olarak sitelerimiz erişime engelleniyor. Tabi biz buna alıştık artık ama sitelerimiz normal'de 200 K ziyaretçi girerken sitemiz erişime engellendiğinde sitemizin hiti 100 K aşağısına bir anda düşüyor. Hitimiz bir anda düşünce tabi doğal olarak google'da bizim sıralamamızı düşürüyor. Sitemiz 301 işlemi yaptıktan sonra genelde 24 saat içerisinde oturuyor ancak bunu sizce daha hızlı oturtabilirmiyiz?
Rekabeti yüksek olan bir sektörde sitelerim bulunmakta sitelerimiz içerisindeki yazılarda etiket kullanmamaktayım sizce kullanmanın faydası varmı?
Site içerisindeki yazıların altına hem bir adet dış link olarak twitter adresi linki veriyorum, hemde iç link olarak'da benzer bir yazıya link veriyorum sizce bunun faydası varmı? ve bazı wp eklentileri mecvut bunlar yazı sonlarına bir sonraki yazının veya başka bir yazının linkini otomatik olarak ekliyor sizce bu tarzda bir eklentimi kullanmak daha iyi olur yoksa elle yazılarımıza kendimiz link eklesek mi daha fayda sağlarız sitemize?
Vereceğiniz cevaplar için Teşekkür ederim. Saygılar,
Selamlar,
Etiket kullanmanın tabi ki de faydası var eğer düzgün şekilde kullanılırsa. Siz zaten anladığım kadarıyla düzgün kullanıyorsunuz ki o hitlere ulaşıyorsunuz. Sitenin otoritesi ve yeni alınan domaine bağlı olarak 6 saat ile 1 hafta arasında değişiyor 301 oturma süresi. Sizin 301 süreniz çok ama çok iyi :). Dış link vermek ve iç link vermek hem otorite artışı sağlar hemde siteyi doğal bir site olarak işaretlemek adı altında iyi bir adım sağlar.
Plain adlı üyeden alıntı
Etiket ve yazar sayfaları sizce indexlenmeli mi?
Etiketleri önceden yanlış kullanıyormuşum şu anda etiketlerden güzel bir hit elde ediyorum ancak etiket kullanmasaydım acaba o hit doğrudan içeriğe mi gelirdi?
Yazar sayfası bence güzel bir özellik ama Google'a site adı yazıldığında geniş 6 sayfa arasında gözükmesi hoş durmuyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bu kadar üste çıkmışken sitede noindex atmalı mıyım?
Hit almadığınız indexleri kapatın hocam. Normalde ben yazar sayfalarını indexletmiyorum eğer ayrı bir sayfa olarak modere etmez isem. Sizin yaptığınız durumda bir sıkıntı yok eğer sitenize güveniyorsanız 301 çekebilirsiniz etiketlerinizi.
Saygılarımla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Zararlı backlink analizi nasıl yapılır ? Ayrıntılı bir bilgi istiyorum hocam.
Bipixel
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
idrisayirkan Ahrefs semrush ve moz gibi araçlardan kontrol sağlanıyor. Ek olarak LRT kullanarakta zararlı linkleri ve değersiz linkleri bulabilir disavow edebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
tekrardan selam hocam
sitemde daha önce etiketleri yalnış kullanmadan dolayı gereksiz etiketleri siliyorum
olayı şöyle yapıyorum
etiket sayfasını ilgili sayfaya yönlendirip etiketi siliyorum bu şekilde dogrumu yapıyorum
birde son zamanlarda etiket kullanmayı tamamen bıraktım bu konuda önerin var mı
https://sosyalloca.com