Selam arkadaşlar. html-css-JS ile kendimi geliştirmeye başladığım web tasarım dünyasında bir taraftan wordpress ile siteler geliştirerek kendime gelir elde etmeyi amaçlıyorum. Sipariş verecek birkaç kişi buldum ama kafama takılan bir soru var. Tecrübeli arkadaşlardan bu yöntem(ler) ile ilgili bilgi alabilirsem çok sevinirim:

-Hostin-domain sitelerinde kullanıcı adı şifre olmadan tabii ki satın alma işlemi yapılamıyor. Sorum şu: ben kendi adıma açtığım id-şifre ile aldığım domain-hosting hesabını müşteriye nasıl devredeceğim? Çünkü doğal olarak site yaptıran kişi "ben siteme fotoğraf yazı ekleyebileyim" diyor. Bu kullanıcı adı şifre olayı sıkıntı çıkaracak mı? Ona yeni bir hesap açsak ücretsiz devir mümkün müdür, mümkünse basit midir? Kendi hesap ve şifremi tabii ki vermek istemiyorum müşteriye ki müşteri sayısı arttıkça bu sorun olacak. Bu sorunun üstesinden nasıl geliyorsunuz, çözümü nedir? (site wordpress olacak)

Örnekle anlatırsanız kafamda daha iyi şekillenebilir. Ben mesela isimtescile üye oldum.

Cahilliğimi mazur görün, senelerdir bilgisayar kullanıyorum, web tasarım kısmında kodlamadan az çok anlıyorum ama isim hakkı, tescil işlerinden pek çakmıyorum, sizden bilgi almak istedim :)