ASametYildirim adlı üyeden alıntı

Merhaba hocam öncelikle konunuzda baya yazım ve imla hatası var bunlara göz atmanızı öneririm çünkü wmaracinda Türkçe' yi doğru kullanmamak ban sebebidir.

Sitenizi inceledim ve birkaç sonuca vardım hemen başlıyorum :D

1- Alanadını galiba https://wmaraci.com/forum/hosting-bilgi-alisverisi/ucretsiz-hosting-domain-okumadan-gecme-491642-2.html#post2814081 buradaki konunuzdan almışsınız alanadının sonundaki .ht birazcık güven kırmaktadır en yakın zamanda .com olarak kaydetmenizi öneririm. Ayrıca site ismi uzantıyı görmezsek çok akılda kalıcı değil "ad haber oku" 3 kelimeden oluşuyor ve sitenizi yeni ziyaret etmeme rağmen 3 kere baktım ve galiba şimdi tekrar kafam karıştı :) biraz daha akılda kalıcı site ismi bulmanızı öneririm mesela KomanBeğrek hocamın ibocum.com ismi hiç aklımdan çıkmıyor ilk duyduğum andan itibaren sürekli aklımda kalıyor :)

2- Sitenizin hızı gerçekten hoşuma gitti. Her ne kadar site Fransa lokasyonlu olsa ve wmaracinda 6 saniye gibi bir süre göstersede bende 1 saniye gibi bir sürede açıldı tebrik ediyorum :)

3-Sitede hiç reklam göremedim bu ziyaretçi için gerçekten çok güzel bir durum buradan da tam puan aldınız ;)

4- Sitenizin logosunu değiştirmenizi öneririm. Tamam benim yaptığım gibi hiç logo kullanmaktan iyidir fakat özellikle mobilde logodan hiçbir şey anlaşılamıyor.

5- Sitenizde içerik sayınız ne kadar bilmiyorum ama bana baya az gibi geldi içeriğinizi arttırmanızı öneririm ayrıca anasayfada aynı içeriği iki kere göstermemeye gayret etmelisiniz :)

6- Sitenizin üst menüsü baya karışık aynı kategoriyi 2 kere göstermemelisiniz.

7- Sitenizde hakkımızda, iletişimi ve kullanım sözleşmesi gibi bir yer bulamadım en kısa zamanda ekleminizi öneririm.

8- Sitenin footerinde ki sosyal medya hesap linkleri eklenmemiş sosyal medya işareti var ama link yok bu güven sarsar hocam. Birde footere e-posta adresi eklemenizi öneririm :)

9- İçerik sayfanız bende çok geç yüklendi ve içerik kısmında yorum yeri yok en kısa zamanda yorum yeri eklemelisiniz.

Hocam aklıma gelenler bunlar sakın beni yanlış anlamayın ben bunları sizin gelişmeniz ve daha iyi yerlere gelebilmeniz için yazdım. İnşallah en kısa zamanda istediğiniz konuma gelirsiniz size başarılar dilerim :)


Kardeşim siteme bir bakabilirmisin ?