lostyazilim
tr.link

Banka Sorunları

23 Mesajlar 2.456 Okunma
acebozum
tr.link

sterk sterk boş kalsın olunca yazarım Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Atama bekliyor
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 339 / 338
  • Ticaret 6, (%100)
unalsahin yansıması hemen mi ya da sonra mı olacak bilmem ama.Finansbankın kredi kartındaki limitim yükselmemesine rağmen 2100'den 10.000 yaptılar. Tabiki de bu limitin yüksek olmasını kötü bir yanı da borç ödeme günüm 15 günden 3 güne indi :) Böyle bir şeylere hakları var mı acaba :)

wmaraci
reklam

Ayal61 Ayal61 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Verimlilik Analiz
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 484
  • Beğeniler 89 / 104
  • Ticaret 8, (%100)
Bankalarla ilgili sürekli yaşadığım sıkıntı genel olarak çalıştığım bankaların tümüyle ilgili kurye firmaları kartımı değiştirmem yenilemem gerektiğinde malesef aktif kurye gibi lanet bir firmayla çalışıyorlar ve o kart bana 1 ayda 1 bucuk ayda anca geliyor. İkincisi yapı kredi bankası ile sürekli yaşadığım sıkıntı anne kızlık soyadını ben şubeye gidip düzeltiyorum sonra müşteri hizmetlerini aradığımda yine yanlış oluyor.

Kınında ki Keskin Kılıç!

unalsahin unalsahin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad Ü** Ş**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

sterk adlı üyeden alıntı

unalsahin yansıması hemen mi ya da sonra mı olacak bilmem ama.Finansbankın kredi kartındaki limitim yükselmemesine rağmen 2100'den 10.000 yaptılar. Tabiki de bu limitin yüksek olmasını kötü bir yanı da borç ödeme günüm 15 günden 3 güne indi :) Böyle bir şeylere hakları var mı acaba :)

Limit olayları banka bazlı değişir. Hangi banka hangi alanda hangi tip müşterilerde daha fazla riske girmek istiyorsa o alanda müşterisi daha kolay limite ulaşır. :)

Son ödeme tarihinde ise böyle bir değişiklik yaptı açıkcası bilemiyorum. Kredi kartlarında genel teamül 10 gün olması ama azaltıp artırabiliyorlar mı bilgim yok.
sterk

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al