-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Güvenlik Ekipmanları
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Madem Kuran Kişi Yiyecek Kaymağını.
Google'yide Kullanmayın Arkadaşlar.
MaxTeknoloji.Net - Bozkurt.Net.TR
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Mühendis
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
O yatırımcılar kursunlar şirketlerini, alsınlar maaşlı eleman. Niye illa önce bir şey görmek istiyorlar? Buradan çıkan sonuç şu: Görmek istedikleri manzarayı bulamazlarsa, o adamların da bulunamayacak.
Bana kalkıp "Biz şirket kuracağız, çalışacak herkes de pay sahibi olacak" deseydiniz daha iyi niyetli bakardım. Ama diyorsunuz ki "İlk başta gönüllü çalışılacak, adamlar ortada bir şeyler gördüğünde (Görürse eğer) para yatıracaklar, siz de ondan sonra kadrolu olacaksınız"
Ben zerre kadar güvenmiyorum. Böyle bir projeye bu mantıkla başlanmaz. Adam gibi şirketini kurarsın, maaşlı olarak da personel istihdam edersin.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Programcı Webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hadi gönüllü oldum diyelim bircok da gönüllü var çalışma ortami nerde herkez evinden çalışacak arama motoru yapacagiz demiyorsunuz umarim.Arama motoru gibi kompleks bir yapıyı evinden calısıp yolla biz birleştiririz mantıgı ile yapmanız imkansiz.Ofis ortamınız varmı? bu gönüllüleri toplayacak.ayrıca bu gönüllülere ilgili ekipmanlar saglanacakmı.
misal crawler bölümünü ben yazabilirim fakat crawler mantigini oturtabilmek icin ayni datacenter da 50 tane pc koymaniz lazim konfigurasyonu tarafimdan yapilcak sekilde sırf denemesi için buna direktmen bütce ayırabilcekmisiniz?
Herhangi bir sözleşme yapilacakmi sözleşme yapılacaksa sözleşme kopyasını yollamaniz mümkünmü?
Yapılacak sistem patentleri kimin üzerine alınıyor milli bir proje ise ve sisteme emek vercekler daha belli degil ise patent hangi isime alınıyor
3 kişi bu mesajı beğendi.
www.codedbygod.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Gönüllü aranmasının sebebi milli bir proje olmasıymış. Arkadaş bu cümleyi ezberlemiş bütün sorulara bunu söyleyerek cevap veriyor. :) Komik...
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar, milli bir sosyal ağ açacağım. Gönüllü arkadaşlar arıyorum.
Eğer ileride tutarsa (ki tutmayacaktır) "kazandığım" paradan hakkınızı vereceğim. Tutmaz ise, siz yolunuza ben yoluma. Ne güzel bakın iki tarafta kazançlı.
Şimdi sizin dediğiniz şey aynen böyle. Ya diyelim ki projeniz tutmadı işlerinden vazgeçip, bütün gününü bu arama motorunu yapmaya ayıran insanların emekleri ne olacak ? O insanlar üzgünüm ama havayla karın doyurmuyorlar. O kodcular kod yazarak ekmek parası kazanıyor ve sonu bile belli olmayan bir projeye gönüllü olmalarını istiyorsunuz. Aynı anda hem sizin projenizi, hem de kendi işlerini de halledemezler malum.
Hadi diyelim ki bu proje tuttu. Peki ya sizin bahsettiğiniz iş adamları (hepsinin gözünü para bürümüş) "ya düşündüm de daha kaliteli kodcular var, bu insanlar bu sistemi daha ileriye götürecek bilgi birikimine sahip değil, yollarımızı ayıralım" derse ne olacak ? Bu kadar vebalin altından kalkabilecek misiniz ?