ozkan06 demek istediğiniz. Ben localde değil gerçek bir host ve alanadında deniyorum. Umarım ben doğru anlamışımdır.
Dediğiniz gibi siz, scriptin özelliklerine bakmak için kurduysanız hacklense ne olur, çökse ne olur haklısın.
Telif olayına gelince, codecanyon veya themeforest'te Türk yazılımcılar da mevcut. Oranın jargonu gereği dökümantasyonu ve desteğine kadar bu işi ingilizce olarak yapıyorlar. Dolayısıyla kimin Türk kimin yabancı olduğunu da kestirmek mümkün değil.
Bu bilgiyi şunun için verme gereği duydum. Eğer ürünün yapımcısı Türk ise ve size denk gelirse mutlaka işin peşini bırakmaz. Yasal haklarını da sonuna kadar kullanır.
Yabancılar kendi ülkeleri içinde ki warez kullanımlar için uğraşır. Sizin için ek mesai ve enerji sarfetmek gereksiz olur. Sonuçta interpolde kırmızı bültende aranmıyorsunuz. Bu örneği tersine de çevirebilirsiniz. Türk yazılımcıların ürünleri atıyorum Venezulla da wareze düşüp kullanılsa tutup Venezulla mahkemelerine konsolosluk aracılığıyla falan kişi hakkında dava açacağını mı zannediyosun. Biraz gerçekci konuşalım.
İşin mantığından akla yakın olan kısmını irdeledim.
Warez kullanıcılarını bağlayan hususlar, vijdan, etiklik, güvenlik, destek alıp alamamak olabilir. Bu yazdığım sizi bağlamıyor demosu olmadığı için nasıl bir şeymiş bu görmek için kurdum demişsiniz. Gerçekten satın alacaksanız indirdiğiniz muhtemelen sorunlu veya eski sürüm olacağından sizi yanıltır. Gerçekte de öyle kalitesiz olduğunu düşündürebilir.
Özetle yasal olarak hiç bir problem yaşamazsın.