kisabiara adlı üyeden alıntı

UNKEF adres değişikliği bu satıcının sorunu değil, zaten hemen hemen tüm temalar tek link lisanslı olur değişiklik için ek ücret talep etmeyen ben herhangi bir satıcı görmedim, çok nadir işletmeler lisansı tek domain yapmıyor.

karalama yaparken lütfen daha mantıklı konuşun.


Karalama yapmak için hiçbir sebebim yok. Kendilerini tanımam etmem veya yaptıkları işi de yapıyor değilim.

Gözlerinizi açıp tekrar okuyun yazdığımı ya da beyin yorgunluğunuzu atıp sakin bir kafayla tekrar okuyun. Ben zaten tek 1 domainde kullanacağımı belirttim. Fakat mevcut domainimi bu temadan çıkarttığım için para verip aldığım temayı kullanamaz hale gelmiştim. Yani birden fazla domainde kullanacağımı söylemiş olsam evet haklılar. Fakat domain değişikliği, ek ücret gerektirmez. Lisans panellerine girip yeni domainimi tanıtacaklar bu kadar. Yani ne bir giderleri var, ne de zararları. Bu durumdan ücret talep etmek düpedüz sahtekarlıktır. Bul karayı, al parayı işi yapanlardan farksızdır yaptıkları.

Ek olarak, aldığım temayı mevcut domainimi değiştirdiğim için kullanamadım çünkü lisanslama sistemleri mevcut. Ben de dosyaları sildim doğal olarak. Çok pahalı bir şey değildi yanlış hatırlamıyorsam 80-100 tl gibi bir rakamı vardı tam hatırlamıyorum. İster 100 ister 1000 olsun ya da 10 tl olsun, aynı tepkiyi gösterirdim. Çünkü onlar daha çok para dediler, ben ise biraz mantık ve mütevazilik istedim. Onlar ise kendilerini her yerde kötü anacak bir müşteri olmamı tercih ettiler. Benim bunun dışında hiçbir sorunum yoktur bu tema satıcılarıyla ilgili.