-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
valla geçen sene hesabım banlandı geçersiz tıklama yüzünden ama kabahat benimdi,üyelelre mail atıp siteye girdiklerinde reklamlara tıklamalarını istiyordum ayrıca modemi aç kapa yapıp günde 1-2 kere kendim tıklıyordum pin kodu geldi para 50-60 usd ulaştı sonra gümmm :) joomla idi o zamanlar sitem komple sildim wordprese geçtim tam bir yıl bekledim arada sandboxa düştüm google hesabımı komple sildim eşimina dına tekrar açtım seo çalışmasını elimden geldğince iyi yapmaya çalıştım ilk kurdugum temanın(usluer) gogole tarafından iyi görülmediği farkettim ( ön bellek görüntüsü bütün usluer temalarında bozuk çıkıyor) temayı değiştirdim. bu süre zarfında sürekli politikalara uygun değil diye red ediliyordum. google forumdan editörlerle konuştum biraz yardımcı oldular yapılası gerekenler hakkında. sonra bir baktım tekrar kabul edilmişim yaklaşık 2 hafta oldu şimdilik sorunsuz devam ediyor.ama bu sefer daha dikkatli olacam bakalım sonuç ne olacak.
spyhepyek
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
2024 / E
-
Meslek
Webmaster/Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar dediklerimi yanlış anlamayın ama geçersiz tıklama sizce neden olur? Bunu sorguladınız mı hiç?
okanakca
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eğer adam gibi para verip ödemeyi yapsalar Google a elimiz mahkum olmayacak. Zaten bu yüzden herkes Yandex Reklam çıksada geçsek diyo. Banada oldu. Aylar geçti tık yok ama ödeme eşiğine ulaşınca kural ihlali.
Aslında suç bizim firmalarda da değil. Dünya da bile Google a rakip çıkmadı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
arkadaşlar hazır konusu açılmışken adsense reklamlarına hangi ip den tıklandıgını nerden nasıl görebiliriz acaba
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
WebMaster
-
Ad Soyad
** **
-
-