-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşlar bugün 2 kere oldu bu olay mesela sitede vakit geçirdim telefonda ve sekmeyi kapatmadan google crome kapattım ertesi gün girdiğimde site açılırken ilk reklama sonra siteye giriyor bu benim sitemden mi kaynaklanıyor yoksa başka bir durum mu var birde site de dışarıya çıkan linkleri görebiliyoruz bu reklam kodlarını görebilir miyiz ?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Doğrulama almadan işlem yapmayınız.
webisyo
Merhaba, ben Ali :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
bdrhnbaran merhaba, bu durumda ya sitenizde yada telefonunuzda reklam virüsü var demektir. Bu durumun nereden kaynaklandığını ise sitenizi farklı cihazlardan açarak test edebilirsiniz.
Eğer farklı cihazlarda da aynı reklam çıkıyor ise sitenize reklam virüs kodu yerleştirilmiş demektir. Site dosyalarınıza virüs taraması yapmak ve site dosyalarınızı kontrol ederek bağlantıyı bulmaya çalışmak faydalı olabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Para Yer
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
webisyo arkadaşın dediği gibi 2 ihtimalden birisidir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
webisyo adlı üyeden alıntı
bdrhnbaran merhaba, bu durumda ya sitenizde yada telefonunuzda reklam virüsü var demektir. Bu durumun nereden kaynaklandığını ise sitenizi farklı cihazlardan açarak test edebilirsiniz.
Eğer farklı cihazlarda da aynı reklam çıkıyor ise sitenize reklam virüs kodu yerleştirilmiş demektir. Site dosyalarınıza virüs taraması yapmak ve site dosyalarınızı kontrol ederek bağlantıyı bulmaya çalışmak faydalı olabilir.
Hocam tarama yaptım lakin bir sonuç yok ilk girdiğimizde falan reklama yönlendirmiyor bu sabah farkettim telefonda site sekme olarak açıktı ama google crome kapalıydı yani aksam öyle bırıktım sonra sabah kalkınca bi bakayım dedim otomatik o sekme açıldı siteden oraya yönledirdi reklam olarak da tanınmış bir firmanın uygulamasını açtı tam olarak bende anlamadım site adresi imzamda mevcut bakabilir misiniz rica etsem. Böyle bir durum ilk defa oluyor başka yerdede görmedim o kadar uğraş dur sonuc olarak bir virüs işi bitirsin bütün emek çöp oluyor Bu Arada Yanıtınız için teşekkür ederim.
vuslatim
www.segemdersnotlari.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Sigortacı
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende de aynısı oldu, bir türlü bulamadım bende içeriği yedekleyip sıfırdan kurdum. Warez eklentide yoktu ama nereden geldi anlayamadım.
geçmiş olsun..
webisyo
Merhaba, ben Ali :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
bdrhnbaran tekrar merhaba, sitenizi inceledim. Ancak reklam yönlendirmesi gibi bir durum ile karşılaşmadım. Telefonunuz ile ilgili bir durum olma ihtimali daha yüksek diye düşünüyorum.
Telefonunuzu yeniden başlatarak yeniden denemek bile faydalı olabilir belki. Eğer sorun devam ederse telefonunuzda virüs taraması yapmak veya sıfırlamak işe yarayabilir. Tabi telefonunuzu sıfırlamadan önce durumu farklı bir mobil cihazda daha kontrol etmenizi tavsiye ederim.
Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
vuslatim adlı üyeden alıntı
bende de aynısı oldu, bir türlü bulamadım bende içeriği yedekleyip sıfırdan kurdum. Warez eklentide yoktu ama nereden geldi anlayamadım.
geçmiş olsun..
Saolun hocam biz warez kullanmasakta bu tür olaylar hep parasıyla iş yapanı bulur ama üstesinden geliriz. Size de geçmiş olsun umarım çözmüşsünüzdür durumu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
webisyo adlı üyeden alıntı
bdrhnbaran tekrar merhaba, sitenizi inceledim. Ancak reklam yönlendirmesi gibi bir durum ile karşılaşmadım. Telefonunuz ile ilgili bir durum olma ihtimali daha yüksek diye düşünüyorum.
Telefonunuzu yeniden başlatarak yeniden denemek bile faydalı olabilir belki. Eğer sorun devam ederse telefonunuzda virüs taraması yapmak veya sıfırlamak işe yarayabilir. Tabi telefonunuzu sıfırlamadan önce durumu farklı bir mobil cihazda daha kontrol etmenizi tavsiye ederim.
Bir kaç telefonda ve diğer cihazlar da denedim lakin bir reklam ile karşılaşmadım büyük ihtimal cihazdan kaynaklı yardımlarınız için minnettarım hocam teşekkür ediyorum.