lostyazilim
tr.link

Sitem Reklama Yönlendiriliyor

8 Mesajlar 1.030 Okunma
lstbozum
tr.link

bdrhnbaran bdrhnbaran OBirCanavar :) Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 345
  • Beğeniler 63 / 39
  • Ticaret 6, (%100)
Arkadaşlar bugün 2 kere oldu bu olay mesela sitede vakit geçirdim telefonda ve sekmeyi kapatmadan google crome kapattım ertesi gün girdiğimde site açılırken ilk reklama sonra siteye giriyor bu benim sitemden mi kaynaklanıyor yoksa başka bir durum mu var birde site de dışarıya çıkan linkleri görebiliyoruz bu reklam kodlarını görebilir miyiz ?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Doğrulama almadan işlem yapmayınız.
wmaraci
reklam

webisyo webisyo Merhaba, ben Ali :) Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Bilgisayar
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 851
  • Beğeniler 801 / 328
  • Ticaret 16, (%100)
bdrhnbaran merhaba, bu durumda ya sitenizde yada telefonunuzda reklam virüsü var demektir. Bu durumun nereden kaynaklandığını ise sitenizi farklı cihazlardan açarak test edebilirsiniz.

Eğer farklı cihazlarda da aynı reklam çıkıyor ise sitenize reklam virüs kodu yerleştirilmiş demektir. Site dosyalarınıza virüs taraması yapmak ve site dosyalarınızı kontrol ederek bağlantıyı bulmaya çalışmak faydalı olabilir.
bdrhnbaran

kişi bu mesajı beğendi.

Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.

BozkurtReis BozkurtReis Hello Bro Kullanıcı
  • Üyelik 05.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Para Yer
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 1009
  • Beğeniler 176 / 201
  • Ticaret 25, (%96)
webisyo arkadaşın dediği gibi 2 ihtimalden birisidir.
webisyo bdrhnbaran

kişi bu mesajı beğendi.

Modern ve Gelişmiş İddaa Tahmin Uygulaması Satışta !!!!

• Üyelik 01.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 345
  • Beğeniler 63 / 39
  • Ticaret 6, (%100)

webisyo adlı üyeden alıntı

bdrhnbaran merhaba, bu durumda ya sitenizde yada telefonunuzda reklam virüsü var demektir. Bu durumun nereden kaynaklandığını ise sitenizi farklı cihazlardan açarak test edebilirsiniz.

Eğer farklı cihazlarda da aynı reklam çıkıyor ise sitenize reklam virüs kodu yerleştirilmiş demektir. Site dosyalarınıza virüs taraması yapmak ve site dosyalarınızı kontrol ederek bağlantıyı bulmaya çalışmak faydalı olabilir.

Hocam tarama yaptım lakin bir sonuç yok ilk girdiğimizde falan reklama yönlendirmiyor bu sabah farkettim telefonda site sekme olarak açıktı ama google crome kapalıydı yani aksam öyle bırıktım sonra sabah kalkınca bi bakayım dedim otomatik o sekme açıldı siteden oraya yönledirdi reklam olarak da tanınmış bir firmanın uygulamasını açtı tam olarak bende anlamadım site adresi imzamda mevcut bakabilir misiniz rica etsem. Böyle bir durum ilk defa oluyor başka yerdede görmedim o kadar uğraş dur sonuc olarak bir virüs işi bitirsin bütün emek çöp oluyor Bu Arada Yanıtınız için teşekkür ederim.
webisyo

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

vuslatim vuslatim www.segemdersnotlari.com Kullanıcı
  • Üyelik 02.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Sigortacı
  • Konum Erzurum
  • Ad Soyad Ö** Y**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 141 / 140
  • Ticaret 0, (%0)
bende de aynısı oldu, bir türlü bulamadım bende içeriği yedekleyip sıfırdan kurdum. Warez eklentide yoktu ama nereden geldi anlayamadım.
geçmiş olsun..
bdrhnbaran

kişi bu mesajı beğendi.

webisyo webisyo Merhaba, ben Ali :) Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Bilgisayar
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 851
  • Beğeniler 801 / 328
  • Ticaret 16, (%100)
bdrhnbaran tekrar merhaba, sitenizi inceledim. Ancak reklam yönlendirmesi gibi bir durum ile karşılaşmadım. Telefonunuz ile ilgili bir durum olma ihtimali daha yüksek diye düşünüyorum.

Telefonunuzu yeniden başlatarak yeniden denemek bile faydalı olabilir belki. Eğer sorun devam ederse telefonunuzda virüs taraması yapmak veya sıfırlamak işe yarayabilir. Tabi telefonunuzu sıfırlamadan önce durumu farklı bir mobil cihazda daha kontrol etmenizi tavsiye ederim.
bdrhnbaran

kişi bu mesajı beğendi.

Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.

• Üyelik 01.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 345
  • Beğeniler 63 / 39
  • Ticaret 6, (%100)

vuslatim adlı üyeden alıntı

bende de aynısı oldu, bir türlü bulamadım bende içeriği yedekleyip sıfırdan kurdum. Warez eklentide yoktu ama nereden geldi anlayamadım.
geçmiş olsun..

Saolun hocam biz warez kullanmasakta bu tür olaylar hep parasıyla iş yapanı bulur ama üstesinden geliriz. Size de geçmiş olsun umarım çözmüşsünüzdür durumu.
vuslatim

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 01.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 345
  • Beğeniler 63 / 39
  • Ticaret 6, (%100)

webisyo adlı üyeden alıntı

bdrhnbaran tekrar merhaba, sitenizi inceledim. Ancak reklam yönlendirmesi gibi bir durum ile karşılaşmadım. Telefonunuz ile ilgili bir durum olma ihtimali daha yüksek diye düşünüyorum.

Telefonunuzu yeniden başlatarak yeniden denemek bile faydalı olabilir belki. Eğer sorun devam ederse telefonunuzda virüs taraması yapmak veya sıfırlamak işe yarayabilir. Tabi telefonunuzu sıfırlamadan önce durumu farklı bir mobil cihazda daha kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Bir kaç telefonda ve diğer cihazlar da denedim lakin bir reklam ile karşılaşmadım büyük ihtimal cihazdan kaynaklı yardımlarınız için minnettarım hocam teşekkür ediyorum.
webisyo

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al