Economist hocama katılıyorum, bizim milletimiz hep bana hep bana der kimseye yardımcı olmaya çalışmaz. Bende üniversite öğrencisiyim, 17 aralık 2017’ de yani 3-4 ay önce kendime ek gelir yaratabilmek için sosyal medya işlerine merak saldım, bu 3-4 ay içerisinde birçok tecrübe edindim. En basitinden bir websitem olsun istedim dijital ürünlerimi satabilmek ve instagram profilime bu websitesini ekleyip biraz daha profesyonel gözükmek için, amacim basit bir e-ticaret sitesi sahibi olmak idi ancak bana 1000/1500 arası fiyatlar çekilince malum öğrenciyiz yaptıramadım.Bende bir sekilde kendim yapmaya çalışırım iyi kötü birşey olur herhalde diyip başladım çalışmalara daha önce ne bir websitesi kurmuştum ne de daha önce domain almıştım anlayacağın 0 bilgi :) ancak internet o kadar güzel bir nimet ki kurcalaya kurcalaya 2 günde kendi e-ticaret sitemi kurdum. Tamam belki çok profesyonel bir site değil ancak temel olarak işimi görüyor ve müşterilerime kart ile alışveriş imkani sunabiliyorum. öyle böyle derken şuan 3-5 farklı platformdan, bunların arasında tr nin önde gelen freelance çalışanların yeteneklerini sunduğu bir websiteside dahil olmak üzere satışlarımı yapıyorum ve bir öğrenciyi tatmin edecek miktarlar kazanıyorum. Kısaca sosyal medya işlerine biraz merak salıp kendine ek gelir yaratabilirsin bu sektöre 1 kişi daha katılsa kimse batmaz. İşini iyi yapan insan zaten rekabetten korkmaz :) Çok uzun yazdım başınızı ağrıttıysam affola, herkese iyi forumlar :)