Merhaba.Web sitemde bir süredir adsense vardı pin elime ulaşmıştı lakin kullanamadan ban yedik. Arkadaşımın sitesine eklemiştim 3 5 kuruş katkı sağlar diye. Kendisi sürekli reklamlara tıklamış. Ban yedi hesap. Adsense hesabı satın almıştım ben normalde. Şuan sitem üzerinden adsense başvurusu yapmaya çalıştığımda banlı görünüyorum uyarı alıyorum.Yani sitem üzerinden hiç adsense alınmadı. İtirazda bulunduğum halde kaldırılmıyor ban.
Benim sorum şu: Yeni adsense hesabı satın alsam tekrar kodları siteye eklesem reklam görünür mü? Görünürse yine ban yer mi kural ihlali yapmasam bile? 80 tane özgün içerik makalem var yeni siteye geçiş yapmakta istemiyorum çoğu kelimede ilk 20de olduğum için bırakmaya gönlüm el vermiyor. Ne yapmamı önerirsiniz?
site adresim .com olarak bunlara ek olarak .net ve .org domainleri de alacağım. Hatta ilerleyen zamanlarda marka tescil başvurusu da yapacağım .tr için ama bu ban olayı gözümü korkuttu açıkçası. Ayrıca temam lisanslı tema domain üzerine. Domain değişirsem baştan tema almam gerekecek. Yeni domain alıp backlink mi versem yeni domaine?
Biraz öneriye ihtiyacım var.