Paket diye bir şey yoktur. Maalesef bu tarz şeyler pazarlama taktiğidir.
Opencart üzerine kurulan bir tema olur, ücreti bellidir.
Xml tedarik usulü çalışılacak ise modülü olur, ücreti bellidir.
Seo açısından ayrıca modül olur, ücreti bellidir.
Kargo modülü ayrıca istenir ise, ücreti bellidir.
Hepsini topladığınızda misal olarak; 1.500 TL tutuyor diyelim.
Ama birileri ''kampanya'' adı altında 200-500 TL paket fiyatı verir.
Neymiş, tüm temalar ve eklentiler lisanslı imiş!
Belki 1 temanın çoklu lisansını almıştır, onu yükleyerek yapıyordur.
Peki modüller? Kimse bana modülleri çoklu lisans aldım, pazarlık ettim vs diyerek inandıramaz. Hadi modülleri de geçtik. Sadece tema yüklendi diyelim. Ya emeğin karşılığı? Hesap ortada:)
Bunların haricinde sizlere paket adı altında sunulan bir çok şey göz boyamaktan ibarettir. Ne kadar az eklenti olursa her zaman o kadar iyidir tüm sistemlerde olduğu gibi.
Opencart ücretsiz bir yazılımdır. Bununla birlikte ücretsiz temalar ve eklentiler de mevcuttur tabii ki. Ama profesyonel anlamda satış yaparak para kazanmak istiyorsanız biraz masraf yapılması gerekiyor.
İyi forumlar.
Opencart üzerine kurulan bir tema olur, ücreti bellidir.
Xml tedarik usulü çalışılacak ise modülü olur, ücreti bellidir.
Seo açısından ayrıca modül olur, ücreti bellidir.
Kargo modülü ayrıca istenir ise, ücreti bellidir.
Hepsini topladığınızda misal olarak; 1.500 TL tutuyor diyelim.
Ama birileri ''kampanya'' adı altında 200-500 TL paket fiyatı verir.
Neymiş, tüm temalar ve eklentiler lisanslı imiş!
Belki 1 temanın çoklu lisansını almıştır, onu yükleyerek yapıyordur.
Peki modüller? Kimse bana modülleri çoklu lisans aldım, pazarlık ettim vs diyerek inandıramaz. Hadi modülleri de geçtik. Sadece tema yüklendi diyelim. Ya emeğin karşılığı? Hesap ortada:)
Bunların haricinde sizlere paket adı altında sunulan bir çok şey göz boyamaktan ibarettir. Ne kadar az eklenti olursa her zaman o kadar iyidir tüm sistemlerde olduğu gibi.
Opencart ücretsiz bir yazılımdır. Bununla birlikte ücretsiz temalar ve eklentiler de mevcuttur tabii ki. Ama profesyonel anlamda satış yaparak para kazanmak istiyorsanız biraz masraf yapılması gerekiyor.
İyi forumlar.
cevabınız için teşekkürler aslında seo modülü kargo ve xml import modülleri bizim için şu an yeterli bayilerimizi ayarladık tek mesele site ve vergi numaramız muhasebecimizde hazır modülleri satın alabileceğimiz biryer varmı önerebileceğiniz ?