-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhabalar dün akşam google play'den NBA 2K18 aldım lakin telefonum j7 prime olunca oyun randımanlı çalışmadı bende iade yaptım lakin iade gerçekleştirildi dedi herhangi bir ücret ödenmedi bunun nedeni ne olabilir ? Google ile iletişime geçebileceğim bir telefon numarası falan bulamadım iade hakkında soru sormak için aricaktım. Sizce beklemelimiyim yoksa iletişime mi geçmem gerek ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.
Doğrulama almadan işlem yapmayınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Denemek için uygulama aldım, geri verdim. Geri ödendi desede beklememiz lazım gibi
pubhane
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ödemeniz anlık olarak hesabınıza aktarılmaz. Bir sonra ki ayı beklemek durumundasınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Mecbur beklicez hocam ama en azından bir numara vs. olsa sorabilirdik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam 1 sonraki ay uzun bir süre değil mi ? bu kadar bekleticeklerini sanmıyorum.
pubhane
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
@bdrhnbaran
Kredi veya banka kartı
3-5 iş günü
Geri ödemenin işlenme süresi kartı veren kuruluşa bağlı olarak farklılık gösterir ve bazen 10 iş gününe kadar sürebilir.
Kredi kartınız artık aktif değilse geri ödemeler, kartınızı veren kuruluşa gider. İlgili tutarları almak için bankanızla iletişim kurun.
Doğrudan operatör faturalandırması (ön ödeme / kullandıkça ödeme)
1-30 iş günü
İşlem süresi, operatörünüze bağlı olarak farklılık gösterebilir ve bazen daha uzun sürebilir.
Doğrudan operatör faturalandırması (sonradan ödeme / sözleşme)
1-2 aylık ekstreler
İşleme süresi operatörünüze bağlı olarak değişiklik gösterebilir, ancak geri ödemeler genellikle 2 ay içinde ekstreye yansır. Daha uzun sürerse durumu kontrol etmek için operatörünüzle iletişim kurun.
Google Play bakiyesi (hediye kartı veya kredi bakiyesi)
1 iş günü
Geri ödemeler Google Payments hesabınızda görünür. Genellikle 3 iş gününe kadar sürebilir.
Google Cüzdan bakiyesi
1 iş günü
Geri ödemeler Google Cüzdan hesabınızda görünür. Genellikle 3 iş günü kadar sürebilir.
Çevrimiçi Bankacılık
1-10 iş günü
İşlem süresi bankanıza bağlı olarak farklılık gösterebilir, ancak genelde 1-10 iş günü arasında tamamlanır.
PayPal
3-5 iş günü
Bu seçenekte geri ödeme işlemi bazen 10 iş gününe kadar sürebilir. Para PayPal'daki bir ödeme yöntemine (bağlı bir banka hesabı gibi) iade edilecekse daha ayrıntılı bilgi için PayPal ile bağlantı kurun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
pubhane adlı üyeden alıntı
@bdrhnbaran
Kredi veya banka kartı
3-5 iş günü
Geri ödemenin işlenme süresi kartı veren kuruluşa bağlı olarak farklılık gösterir ve bazen 10 iş gününe kadar sürebilir.
Kredi kartınız artık aktif değilse geri ödemeler, kartınızı veren kuruluşa gider. İlgili tutarları almak için bankanızla iletişim kurun.
Doğrudan operatör faturalandırması (ön ödeme / kullandıkça ödeme)
1-30 iş günü
İşlem süresi, operatörünüze bağlı olarak farklılık gösterebilir ve bazen daha uzun sürebilir.
Doğrudan operatör faturalandırması (sonradan ödeme / sözleşme)
1-2 aylık ekstreler
İşleme süresi operatörünüze bağlı olarak değişiklik gösterebilir, ancak geri ödemeler genellikle 2 ay içinde ekstreye yansır. Daha uzun sürerse durumu kontrol etmek için operatörünüzle iletişim kurun.
Google Play bakiyesi (hediye kartı veya kredi bakiyesi)
1 iş günü
Geri ödemeler Google Payments hesabınızda görünür. Genellikle 3 iş gününe kadar sürebilir.
Google Cüzdan bakiyesi
1 iş günü
Geri ödemeler Google Cüzdan hesabınızda görünür. Genellikle 3 iş günü kadar sürebilir.
Çevrimiçi Bankacılık
1-10 iş günü
İşlem süresi bankanıza bağlı olarak farklılık gösterebilir, ancak genelde 1-10 iş günü arasında tamamlanır.
PayPal
3-5 iş günü
Bu seçenekte geri ödeme işlemi bazen 10 iş gününe kadar sürebilir. Para PayPal'daki bir ödeme yöntemine (bağlı bir banka hesabı gibi) iade edilecekse daha ayrıntılı bilgi için PayPal ile bağlantı kurun.
Hocam çok teşekkürler umarım dedikleri sürede iade ederler.
Creatingz
Creatingz | Dijital Ajans
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Dijital Ajans
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Aynı telefonu ben kullanıyorum indirdiğimde bir sorun yaşamadım telefonunuzu güncelleyin öyle deneyin .
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
devlet memuru
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
google play yardım forumu, arkadaşlar gün içinde yardımcı olmaya çalışıyorlar en azından yol gösteriyorlar.
incelersen faydalı olabilir.
https://productforums.google.com/forum/#!topicsearchin/google-yardim-forumu/category$3A(play-tr)%7Csort:relevance
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam telefon güncel lakin çok dolu olduğundan olabilir.