Otomatik güncellemeden kastınız nedir?
Hali hazırda tetiklenen cronlar ne gibi işlemler yapıyorlar, görevleri neler? (Anlık oluşturabileceği yük ile alakalı bilgi edinmeye çalışıyorum.)
Sunucuyu yeniden başlattığınızda sıkıntı ortadan kalkıyorsa ve bu otomatik işler aynı anda değilde farklı zamanlarda çalıştırıldığında CPU sıkışmıyorsa işler kuyruklandırılmalı. O zaman problem ortadan kalkacaktır.
Hali hazırda tetiklenen cronlar ne gibi işlemler yapıyorlar, görevleri neler? (Anlık oluşturabileceği yük ile alakalı bilgi edinmeye çalışıyorum.)
Sunucuyu yeniden başlattığınızda sıkıntı ortadan kalkıyorsa ve bu otomatik işler aynı anda değilde farklı zamanlarda çalıştırıldığında CPU sıkışmıyorsa işler kuyruklandırılmalı. O zaman problem ortadan kalkacaktır.
İlginiz için teşekkür ederim öncelikle.
WHM hakkında ve VPS yapısı hakkında teferruatlı bilgi sahibi değilim malesef. Sadece Configure cPanel Cron Jobs bölümündeki gerekli konfigrasyonlarda zaman ayarlaması olduğunu farkedip, sorunun bu kısım ile alakalı olduğunu düşündüm. Şirket, SSH ile bağlanıp, kopma ağnının ekran görüntüsünü almam gerektiğini söyledi ama SSH kullanımı konusunda komutlara hakim olmadığından giriş yapmadım daha fazla içinden çıkılmaz bir hale düşürme çekincesiyle. :)