-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tema bana çok kötü geldi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
An itibariyle siteyi inceledim. Açılış sayfası resimlerden dolayı veya başka bir nedenden dolayı geç açıldı (telefon üzerinden de denedim) Yükleniyor kısmı can sıkıcı hal alabilir buda siteye giriş yapan kişinin kısa sürede çıkmasına neden olur.
Bunun dışında kategori içerisinde yer alan (turuncu )linklendirme pek gözükmemektedir. Ek olarak resimlere de url eklemeni tavsiye ederim.
Onun dışında sitenin sade olması hoş ben beğendim açıkçası fakat dediğim gibi temadan kaynaklı olsa gerek yükleniyor kısmı sayfa geçişleri beni bezdirdi diyebilirim :) tabi diğer arkadaşlarında önerilerine kulak ver bu benim kişisel kendi görüşüm. ;)
webisyo
Merhaba, ben Ali :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Victoryksk merhaba, oyumu verdim. Yorumlarda da zaten doğru cevaplar verilmiş. Site ağır çalışıyor ve tema kötü :( Önce temanızı değiştirin belki ağırlık temadan kaynaklı olabilir. Daha sonrasında ağırlık devam ederse o yönde çalışma yapabilirsiniz. Başarılar :)
Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam merhabalar, site sadelik açısından çok hoş göz yormayan bir teması mevcut ama lakinnn bir o kadarda temada kaynaklı olarak görseller geç yükleniyor ve birde siteye girerken yükleme ekranı hoş olmuyor buda sitenize giren bir kullanıcının çıkmasına katkı sağlıyor.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Temayı değiştirmenizi tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Daha modern ve yenilikçi bir tema gerekli hocam premium tema alın bana kalirsa ücretli yani