RootFRM
Müşteri Temsilcisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
MT
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar bilgisayarımın wifi adaptörü bozuldu gittim vatana 40 tl'ye aldığım
inca 65 TL'den başlıyor öğrenci adamız ne kadar az ödersek o kadar iyi
asusun bu ürününü de 59 tl'ye aldım. Faturaya baktım 1 Dolar 3.99 TL'den hesaplanmış. Dolar düşmez ise çok kötü şeyler olacak benim için. Yurt dışı çalışıyorum çünkü projelerim o yönde. Bu konuda neler yapılması gerekir tartışalım biraz gece muhabbetimiz bu olsun.
Bugüne kadar hep ileri denedik.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
İleriki günlerde doların 4 olmasını mumla arayacağız gibime geliyor. Çünkü zamanında dolar 2.5 ken ne kadar yükseldi diyordum şimdi mumla arıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
RootFRM
Müşteri Temsilcisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
MT
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ASametYildirim adlı üyeden alıntı
İleriki günlerde doların 4 olmasını mumla arayacağız gibime geliyor. Çünkü zamanında dolar 2.5 ken ne kadar yükseldi diyordum şimdi mumla arıyorum.
Elden birşey gelmiyor maalesef
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Konu dışı " Hocam vatandan bişey alınmaz"
Hocam saçma politikalar sürerse ve anca birşeyler satarak dolar girişi sağlanırsa bu durum düzelmez. Hatta gün geçtikçe daha kötü olur. Türkiye gibi bir ülke turizm alanında bu kadar yetersiz olması çok kötü. Şunu da anlamıyorum eski milli eğitim bakanı yeni kültür bakanı... Şimdi Numan kurtulmuş ...
Turizm alanına önem vermemiz gerekiyor. Bunun için iç güvenliğe önem vermek gerek.
Üretemiyoruz o zaman tek kurtuluş turizm ...
2 kişi bu mesajı beğendi.
RootFRM
Müşteri Temsilcisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
MT
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
PoineTR adlı üyeden alıntı
Konu dışı " Hocam vatandan bişey alınmaz"
Hocam saçma politikalar sürerse ve anca birşeyler satarak dolar girişi sağlanırsa bu durum düzelmez. Hatta gün geçtikçe daha kötü olur. Türkiye gibi bir ülke turizm alanında bu kadar yetersiz olması çok kötü. Şunu da anlamıyorum eski milli eğitim bakanı yeni kültür bakanı... Şimdi Numan kurtulmuş ...
Turizm alanına önem vermemiz gerekiyor. Bunun için iç güvenliğe önem vermek gerek.
Üretemiyoruz o zaman tek kurtuluş turizm ...
Güzel yerlere değindiniz, aslında üretmeye de ufaktan ufaktan başladık bunu da görmezden gelemeyiz. "Şunu da anlamıyorum eski milli eğitim bakanı yeni kültür bakanı" cümleniz zaten çoğu şeyi özetler hale getirmiş.
1 kişi bu mesajı beğendi.
negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çoğu kademede yönetici konumunda işin ehli adam yok ne yazık ki. Ülkemizde üretim son 10 yılda baya ivme kazandı aslında ama malımıza sahip çıkmıyoruz. Hâlâ ihracatı tarım ürünü satarak,maden satarak döndürüyoruz falan sananlar var. 1940 ların coğrafyasıyla biz kendi kendimize yeten ülkeydik diyenler var. Hayatında tek bir şey üretmemiş ,baba parası yiyip kalavye delikanlılığı yapan gençlerimiz var. Bol bol sözde Müslüman var. Eleştirmeyi sadece karşıt görüşte bulunmak sananlar var. İnterneti, bilgisayarı,telefonu doğru kullanmayı öğretmek yerine uzaklaştırmayı tercih edenler var. İnsanların fikirlerini öldüren, eğitimden öğretimden gittikçe uzaklaşan, sadece ders geçmeyi öğreten harikulade bir eğitim sistemimiz var. Süper sözde aydınlarımız var. İnsanların birbirine tahammülü, sabır,anlayış,saygı yok. Neyse gece gece hayırlısı , iyi yaşıyoruz yine
Euros
East Wind
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yurtdışı çalışıyorsanız doların yükselmesi sizi pozitif etkilemesi lazım ? Hangi para birimini kazanıyorsunuz yurtdışında ?
Which one is pain ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kuyumcu
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
''Dolara binen yaya kalır'' sözünü dinleyip 2.80lerden bozanlar şu an kafalarını duvarlara vuruyor. Katılım bankalarında dolar hesabı olanlardan hiç dolar bozduran olmuş mu? Ya da bozdurun denildikten sonra ne kadar dolar almışlar? Dolar için 4 lira 70 kuruş olarak tahminim var, bu da devülasyondur. Dolar birden 2 3 katına çıkarmak yerine halkı alıştıra alıştıra sindire sindire yapmaktalar.
Olsun yol yabtılar. İsraile kafa tuttu ameriganın oyunu batı bizi kıskanıyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.