lostyazilim
tr.link

Php 7.2 'ye Geçiş Yaptınız mı?

16 Mesajlar 2.281 Okunma
lstbozum
tr.link

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4765
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)
7.2 den 7.1 e geçiş problem yaşatmaz. Ancak izlemede kalıp değerlendirmek daha mantıklıdır.

Şu an ben bazı sitelerimde 7.1 ile güzel performans alırken bazı sitelerde de 7.2 ile iyi performans alıyorum. Ama çok sade olan bir temada hata aldım mesela. Bu yüzden sürekli izlemede kalmak en mantıklısıdır.
sworks

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Mrtcn Mrtcn PrismaCSI Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Cyber Sec & Project Manager
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 3356
  • Beğeniler 481 / 1987
  • Ticaret 10, (%100)
En güncel demek en iyisi demek değildir. Çalışıyorsa dokunmayacaksın. :)

sworks sworks WordPress Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 3292
  • Beğeniler 1797 / 1799
  • Ticaret 20, (%100)
Mrtcn Buradaki yazıdan etkilenerek 7.2 'ye geçmiş bulundum bir an. Geçmeden önce https://wordpress.org/plugins/php-compatibility-checker/ bu eklenti sayesinde Php ile Wordpress eklenti ve temalarının uyumunu kontrol etmiştim bir sorun görünmedi. Şuan gördüğüm kadarıyla tüm fonksiyonlar gayet güzel çalışıyor. Bu konularda yeni olupta performans testlerinden pek anlamadığım için 7.2 de durmalı mıyım yoksa daha stabil olan 7.1 'e mi geçmeliyim bilemedim. Her fonksiyonunu kontrol ediyorum sitenin hata görürsem değiştireceğim hemen.

• Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 3292
  • Beğeniler 1797 / 1799
  • Ticaret 20, (%100)
Ekleme: Buyur işte başıma iş açmakta üzerime yoktur :)

Hata yok diyorduk varmış, Wordpress altyapılı sitemde bazı yazılara girdiğimde yan taraftaki widgetler kaybolmuş ve yorum yap kısmı kaybolmuş bazıları yazılarda böyle, bazırlarında da problem yok.

Neyseki yedek almıştım geçmeden önce. Son çare olarak yedeği kullanırım. Şuan 7.1 veya tekrar 5.6 sürümüne çevirsem mi bilemedim...

Sitem belli bir saatten sonra tema kararıp akşam moduna geçiyordu kendi kendine ama bu hata olan sayfalar hala gündüz modunda kalmış gibi görünüyor.

Hostinge destek başlığı açtım bakalım.

wmaraci
wmaraci

Mrtcn Mrtcn PrismaCSI Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Cyber Sec & Project Manager
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 3356
  • Beğeniler 481 / 1987
  • Ticaret 10, (%100)

kocakserdar7 adlı üyeden alıntı

Mrtcn Buradaki yazıdan etkilenerek 7.2 'ye geçmiş bulundum bir an. Geçmeden önce https://wordpress.org/plugins/php-compatibility-checker/ bu eklenti sayesinde Php ile Wordpress eklenti ve temalarının uyumunu kontrol etmiştim bir sorun görünmedi. Şuan gördüğüm kadarıyla tüm fonksiyonlar gayet güzel çalışıyor. Bu konularda yeni olupta performans testlerinden pek anlamadığım için 7.2 de durmalı mıyım yoksa daha stabil olan 7.1 'e mi geçmeliyim bilemedim. Her fonksiyonunu kontrol ediyorum sitenin hata görürsem değiştireceğim hemen.

kocakserdar7 adlı üyeden alıntı

Ekleme: Buyur işte başıma iş açmakta üzerime yoktur :)

Hata yok diyorduk varmış, Wordpress altyapılı sitemde bazı yazılara girdiğimde yan taraftaki widgetler kaybolmuş ve yorum yap kısmı kaybolmuş bazıları yazılarda böyle, bazırlarında da problem yok.

Neyseki yedek almıştım geçmeden önce. Son çare olarak yedeği kullanırım. Şuan 7.1 veya tekrar 5.6 sürümüne çevirsem mi bilemedim...

Sitem belli bir saatten sonra tema kararıp akşam moduna geçiyordu kendi kendine ama bu hata olan sayfalar hala gündüz modunda kalmış gibi görünüyor.

Hostinge destek başlığı açtım bakalım.

7.0 Kullan uzun bir sürede güncelleme :) Sorun olacağını sanmam
sworks

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 3292
  • Beğeniler 1797 / 1799
  • Ticaret 20, (%100)
Mrtcn Sağolasın iyi bir ders oldu bana :) Sürüm güncellemeden önce burayı okuyacak arkadaşlara da iyi bir bilgilendirme olmuş oldu :) 7.0 ve 7.1 'de aynı hataları verdi muhtemelen temanın gece/gündüz moduna geçişlerinde uyumsuzluklar var galiba. 5.6 sürümüne tekrar dönmek zorunda kaldım düzeldi şimdi..

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al