kocakserdar7 adlı üyeden alıntı

Mrtcn Buradaki yazıdan etkilenerek 7.2 'ye geçmiş bulundum bir an. Geçmeden önce https://wordpress.org/plugins/php-compatibility-checker/ bu eklenti sayesinde Php ile Wordpress eklenti ve temalarının uyumunu kontrol etmiştim bir sorun görünmedi. Şuan gördüğüm kadarıyla tüm fonksiyonlar gayet güzel çalışıyor. Bu konularda yeni olupta performans testlerinden pek anlamadığım için 7.2 de durmalı mıyım yoksa daha stabil olan 7.1 'e mi geçmeliyim bilemedim. Her fonksiyonunu kontrol ediyorum sitenin hata görürsem değiştireceğim hemen.

kocakserdar7 adlı üyeden alıntı

Ekleme: Buyur işte başıma iş açmakta üzerime yoktur :)

Hata yok diyorduk varmış, Wordpress altyapılı sitemde bazı yazılara girdiğimde yan taraftaki widgetler kaybolmuş ve yorum yap kısmı kaybolmuş bazıları yazılarda böyle, bazırlarında da problem yok.

Neyseki yedek almıştım geçmeden önce. Son çare olarak yedeği kullanırım. Şuan 7.1 veya tekrar 5.6 sürümüne çevirsem mi bilemedim...

Sitem belli bir saatten sonra tema kararıp akşam moduna geçiyordu kendi kendine ama bu hata olan sayfalar hala gündüz modunda kalmış gibi görünüyor.

Hostinge destek başlığı açtım bakalım.

7.0 Kullan uzun bir sürede güncelleme :) Sorun olacağını sanmam