Sitede uygulanan durumlar dahilinde başarı ne zaman yakalanır?
Merhaba hocam, taktikler süper..Sosyal medya reklamları ve rakip sitelerden haber / içerik formatında anahtar kelimelerinize tanıtım yazısı satın alarak süreyi kısaltabilirsiniz.
- Hatalar nelerdir?
Çok uzun yazılar her zaman iyi anlamına gelmez.Popüler bloglara baktığınızda bol görselli en fazla 3 4 paragraflık yazıları göreceksiniz.Bu anlamda içerikleri akıcı ve alt başlıklı parçalara bölünmüş hale getirin.
- Tavsiyeleriniz var mı?
Bu formatta devam etmenizi önerebilirim..
- Bu şekilde devam eden bir web sitesi başarıyı yakalar mı? Neler yapması gerekir?
Başarıdan kastınız daha fazla hit ise ki öyledir, en çok aranan kelimeler, cümlelere odaklanın derim.Daha otoriter yazılar ve doğrulanmış içeriklere yoğunlaşabilirsiniz..Örneğin imar ile ilgili bişeyden bahsederken imar mevzuatına link verebilirsiniz
- Sitenin yaşını doldurması bazı şeyleri değiştirir mi?
Ben yaş ile çok fazla ilgili olduğunu düşünmüyorum ama alexa için belirli bir dereceye ulaştığınızda bu tempo çok fazla gelecektir.Alexada tavan yapmış öyle siteler biliyorum ki, (içerik sitesi, dizi mizi değil bu arada) herif haftada 1 içerik anca giriyor ama halen çakılı durumda oralarda :) ..Yani yaş ile alexa'nın ilgisi var bana göre..