Konunun içeriğini okuyamadım ama Google'da başarıyı yakalamak için kendime göre bir taktik verebilirim.

Bir websitesi kurmadan önce bir "link kazanma stratejisi" belirleyin. Kullanıcılarınıza linkinizi paylaşmaları için bir neden vermelisiniz. Örnekler:

- Konunuzla alakalı ödüllü bir yarışma düzenleyebilirsiniz. Kullanıcılar yarışmanıza katılabileceğini düşündükleri sosyal çevreleriyle linkinizi paylaşarak kulaktan kulağa tanıtımınızı yapmış olur.

- Konunuzla alakalı kullanışlı bir online araç geliştirebilirsiniz (Örneğin arabalarla ilgili bir siteniz varsa atıyorum mtv hesaplayıcı, elektrikli şarj istasyonu bulucu, yakıt tüketim hesaplayıcı vs gibi).

- Kullanıcılarınıza indirmek isteyebilecekleri telif hakkı sizde olan bir şeyler verebilirsiniz (grafik, resim, ikon seti, tema, script, vs). İndirilecek dosyanın adında alan adınızın geçtiğinden emin olun (örn. ikon-seti[example.com].zip).

Yaratıcılığınızı kullanarak örnekleri çoğaltabilirsiniz. Önemli olan doğal link kazanma konusunda bilinçli bir stratejinizin olması.