Merhaba, ürün sayfasında bir sıkıntı yaşıyorum. Ana sayfamda ana menüm yani navbar transparan olarak slider üzerinde duruyor. tema responsive duyarlı olduğu için pencere küçültüldüğünde slider üzerinden çıkıyor. Bunda sıkıntım yok. Fakat anasayfa dışındaki diğer sayfalarda slider olmadığı için, ekran %100 iken bu sayfalar navbarın (menünün) altında kalıyor üst kısımları. ne zaman ki pencereyi küçültüp mobil gibi davrandığımda menünün altından çıkıyor. Umarım anlatabilmişimdir :)
Şimdi istediğim bu css kodunu ana sayfa dışında uygulama diyebilirmiyiz. Yani ana sayfa dışında navbar (menü bar) normal görünsün olabilir mi.
Ben diğer sayfaların en üst bölümü olan "page-mycarousel" class 'ına margin-top:100px verdim. ekran %10 iken düzgün göründü sayfa menübar boyutu kadar aşağı indiği için. Ama bu seferde mobil cihazda diğer css kodu devreye girdiği içinde menüden sonra 100px boş bir beyazlık oldu. Bu işlemi anasayfa dışında geçerli kıl diyebilirsem sanırım sorunum çözülecektir diye düşünüyorum. Başka daha pratik ve bilindik çözüm varsa oda olur tabi :) bu arada umarım sorunumu anlatabilmişimdir.
ana sayfa dışında diğer sayfaların menü altında kaldığı kısmı scrn olarak paylaşıyorum.