ulas2016
hocam ben daha yeniyim

Youtuber bir Yazılım mühendisinin videolarından yola çıkarak cesaret edebildim başlamaya yoksa başlıyacam deyip öğrenmekten kaçıyordum.
O Amerika Silikon vadisinde yahoda ve uberde çalışmış.Uberde çalışıyormuş.
HTML+CSS+Java kullandığı ve öğrenmemiz için bir harita çizmiş.
Şuan HTML+CSS öğreniyorum ama Javaya başlamadım.

İlk hedefim proje odaklı programlama anladığım kadarıyla HTML+CSS+JAVA hakkında biraz bilgim olursa bir websitesi hazırlayabilirim.İlk projem bu eğer derslerden bir süre sonra ben yapabilirim dediğimde hemen host ve domain alıp ilk kendi sitemi oluşturucam.

Ama söylediğiniz gibi 2-3 alan daha var.Masaüstü programlaması C# bu dili çok fazla duydum seneler içerisnide tabi ancak kullanıldığını bildim.

C# mı yoksa Python diye bir dil varmış onu mu öğrenmeliyim?Python ile ilgili birçok yazı duydum herkes onu kullanıyormuş diye yazan, burdada masaüstü programı olarak kafamda çok program var bu konuda çok şey yazılabilir ama adım adım ilerliyorum en başta hangi yönde ilerleyeceğim konusu önemli o yüzden burda sizlere tam olarak istediğim şeyleri danışıyorum.

Bu arada okuduğum bölüm İşletme Fakültesi, ama '' OOP(Nesne Yönelimli Programlama) '' nesnelerin iletişimi konusu çok geçiyor buna merak sarmak belki benim diğer dilleri öğrendikten sonra olabilir ama dediğiniz gibi bu geleceğimizin teknolojisi bunuda belki ilerleyen zamanlarda öğrenebilecek seviyeye gelirim.

Youtube-İnternets sitesi vbz kaynak ve öğretici yapısı basit olan öneri link veya başka birşey öneriniz varsa öğrenmek isterim.